Naujienos

Dailės, fotografijos ir kraštovaizdžio pleneras "Genius loci - Vietos matymas" Rietave

Plenero dalyviai jau aplankė Rietavo savivaldybę, Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejų, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centrą ir aptarė plenero darbotvarkę. Dalyvai taip pat jau pabuvojo Tveruose, Lopaičių piliakalnyje kur gidas Kazys Praeras jiems pravedė ekskursiją.

Per šias dienas sukurti tapybos darbai, fotografijos, piešiniai, eskizai bus eksponuojami Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejaus salėje. Parodos atidarymas vyks 2016 m. rugpjūčio 19 d. (penktadienį) 15:30 val. 

Seminaro dienos baigiamoji diena bus skirta verslo ir kultūros partnerystės renginiui,  LONGS - Verslo ir kultūros partnerystė 2015. 

Daugiau informacijos: http://www.lkas.lt/lt

Arba Vaiva Deveikienė, mob. 868740812

 

Ankstesnės naujienos

Reglamentuojama profesija – kas tai? 2016-06-11 Reglamentuojama profesija – kas tai?
Išsilavinimas ir nuolatinis tobulėjimas atneša ne tik asmeninę, bet ir visuotinę naudą. Įsivaizduokime, jog baigėte medicinos mokslus Lietuvoje, tačiau norėtumėte trumpam išvykti į kitą Europos Sąjungos šalį ir pagilinti savo darbo įgūdžius. Norint įgyvendinti šį užmojį turite žinoti, jog Jūsų įgytą išsilavinimą turi pripažinti kitos ES šalies institucijos. Tačiau vien pagalvojus apie jų gausą gali dingti noras
 
Plačiau