Naujienos

Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas

Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė, š. m. lapkričio 10 dieną dalyvavo Pasaulio lietuvių ekonomikos forume, kuriame buvo plėtojama Regionų politikos ir ekonomikos raidos po 2020 m. viziją. Ekspertas iš užsienio - Jaakko Helenius, Suomijos Regionų plėtros agentūrų asociacijos, kuri vienija 45 Suomijos regionų plėtros agentūras, vykdantysis direktorius pasidalino savo įžvalgomis ir konkrečiais patarimais kaip savivaldybėms privilioti verslą. O plenarinėje sesijoje iškilūs užsienio ekspertai kartu su Lietuvos visuomenės nuomonių lyderiais R. Valatka, G. Nausėda, A. Tapinu bei kitais nubrėžė Lietuvos ateities kontūrus ir tris dalis pasidalinusios Lietuvos – miestų, regionų ir užsienio lietuvių – ateities scenarijus.

Plačiau apie forumą kviečiame paskaityti:

Ankstesnės naujienos

Winnet modelis keliauja į rytus 2016-11-02 Winnet modelis keliauja į rytus
Šių metų rudenį prasidėjo naujas tinklaveikos projektas “Winnet modelis keliauja į rytus” (Winnet Model Goes East), kuris tęsia projektą “Baltijos jūros regiono Winnet”
Plačiau
Svečiai iš Latvijos 2016-10-26 Svečiai iš Latvijos
2016 m. spalio 25d. sulaukėme svečių iš Latvijos, Kuržemės regiono – Saldus, Nicos, Priekolės, Rucavos, Grobinos, Kuldigos ir kt. savivaldybių. Pernai aplankę Estiją, šiemet išsirinko Lietuvą. Jiems buvo įdomu, kaip gyvena, kaip vystosi Rietavo savivaldybė, kokiuose projektuose dalyvauja, kokius projektus jau įgyvendino ir kaip nuo to pasikeitė Rietavas, rietaviškių gyvenimas. 
Plačiau
Latvių vizitas Rietave 2016-10-24 Latvių vizitas Rietave
Kurzemės planavimo regionas spalio 25 d. rengia pažintinį vizitą į Lietuvą – Rietavo savivaldybę tam, kad susipažintų su savivaldybės patirtimi skatinant verslą.
Plačiau
Profesinio mokymo internacionalizavimas 2016-10-19 Profesinio mokymo internacionalizavimas
Spalio 11-13 dienomis Karlshamne, Švedijoje startavo Pietų Baltijos programos projektas BBVET (Boosting Business Integration through joint VET Education) – Verslo integravimo skatinimas įgyvendinant bendrą profesinį ugdymą
Plačiau