Naujienos

Tarptautiniai mokymai “Praktinis darniojo turizmo principų panaudojimas: planavimas, vertinimas, finansavimas“

2016 – 11 – 15, 18 dienomis Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro projektų administratorė Rasa Baliulevičienė dalyvavo tarptautiniuose mokymuose. Mokymuose pristatyti darniojo turizmo principai, jų praktinio panaudojimo metodai bei supažindinti su galimais, turizmo sektoriui skirtais įvairių programų finansiniais instrumentais. Mokymais vyko anglų kalba, kurios vedė turizmo ekspertai iš Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacijos (PTO), Vokietijos ir Lietuvos. Ekspertai pripažino, kad maršrutas „Pieno kelias“ yra darnaus turizmo produktas ir pateikė puikių pasiūlymų ateičiai. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro projektų administratorei įteiktas tarptautinių mokymų baigimo pažymėjimas. ​

 

 

Ankstesnės naujienos

Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas 2016-11-24 Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas
Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė, š. m. lapkričio 10 dieną dalyvavo Pasaulio lietuvių ekonomikos forume, kuriame buvo plėtojama Regionų politikos ir ekonomikos raidos po 2020 m. viziją.
Plačiau
Winnet modelis keliauja į rytus 2016-11-02 Winnet modelis keliauja į rytus
Šių metų rudenį prasidėjo naujas tinklaveikos projektas “Winnet modelis keliauja į rytus” (Winnet Model Goes East), kuris tęsia projektą “Baltijos jūros regiono Winnet”
Plačiau
Svečiai iš Latvijos 2016-10-26 Svečiai iš Latvijos
2016 m. spalio 25d. sulaukėme svečių iš Latvijos, Kuržemės regiono – Saldus, Nicos, Priekolės, Rucavos, Grobinos, Kuldigos ir kt. savivaldybių. Pernai aplankę Estiją, šiemet išsirinko Lietuvą. Jiems buvo įdomu, kaip gyvena, kaip vystosi Rietavo savivaldybė, kokiuose projektuose dalyvauja, kokius projektus jau įgyvendino ir kaip nuo to pasikeitė Rietavas, rietaviškių gyvenimas. 
Plačiau
Latvių vizitas Rietave 2016-10-24 Latvių vizitas Rietave
Kurzemės planavimo regionas spalio 25 d. rengia pažintinį vizitą į Lietuvą – Rietavo savivaldybę tam, kad susipažintų su savivaldybės patirtimi skatinant verslą.
Plačiau