Naujienos

Winnet modelis keliauja į rytus

Šių metų rudenį prasidėjo naujas tinklaveikos projektas “Winnet modelis keliauja į rytus” (Winnet Model Goes East), kuris tęsia projektą “Baltijos jūros regiono Winnet”. Projekto iniciatorius Švedijos Winnet organizacija, projekto partneriai Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Rietavo moterų užimtumo centras, Ščecino universiteto Ekonomikos ir vadybos fakultetas, Moldovos NVO ECOU-XXI bei Kaukazo universitetas iš Tbilisio. Projektą finansuoja Švedijos institutas. Projekto tikslas  - perduoti moterų centrų Winnet patirtį Rytų Europos šalima, skatinant moterų verslumą, dalyvavimą inovacijų procesuose ir ypač informacijos komunikacijos technologijų bei kūrybinių industrijų sektoriuose. Pirmasis partnerių susitikimas spalio 27-28 dienomis vyko Ščecine, o 2017 vasarį projekto partneriai susitiks Lietuvoje. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras bei Rietavo moterų užimtumo centras yra atsakingi už “Sėkmės komandų” metodo perdavimą Moldovos ir Gruzijos partneriams.

 

 

Ankstesnės naujienos

Svečiai iš Latvijos 2016-10-26 Svečiai iš Latvijos
2016 m. spalio 25d. sulaukėme svečių iš Latvijos, Kuržemės regiono – Saldus, Nicos, Priekolės, Rucavos, Grobinos, Kuldigos ir kt. savivaldybių. Pernai aplankę Estiją, šiemet išsirinko Lietuvą. Jiems buvo įdomu, kaip gyvena, kaip vystosi Rietavo savivaldybė, kokiuose projektuose dalyvauja, kokius projektus jau įgyvendino ir kaip nuo to pasikeitė Rietavas, rietaviškių gyvenimas. 
Plačiau
Latvių vizitas Rietave 2016-10-24 Latvių vizitas Rietave
Kurzemės planavimo regionas spalio 25 d. rengia pažintinį vizitą į Lietuvą – Rietavo savivaldybę tam, kad susipažintų su savivaldybės patirtimi skatinant verslą.
Plačiau
Profesinio mokymo internacionalizavimas 2016-10-19 Profesinio mokymo internacionalizavimas
Spalio 11-13 dienomis Karlshamne, Švedijoje startavo Pietų Baltijos programos projektas BBVET (Boosting Business Integration through joint VET Education) – Verslo integravimo skatinimas įgyvendinant bendrą profesinį ugdymą
Plačiau