Naujienos

Žurnalas "Moteris" kviečia aplankyti maršrutą "Pieno kelias"

Š. m. rugpjūčio 24 - 25 dienomis Valstybinio turizmo departamento atstovai kartu su žurnalistų grupe keliavo pažintiniu turu "Ten kur pieno upės teka..", kurio metu aplankė ir maršruto "Pieno kelias" dalyvius,daugiau informacijos ir akimirkų iš turo galite rasti www.pienokelias.lt

Praėjo jau porą mėnesiu ir apie turą ir maršrutą "Pieno kelias" vis kalbama, šįkart maršrutą pristato žurnalistė Virginija Rimkuvienė, lapkričio mėnesio (2016'11 Lapkritis) žurnale "Moteris". "Žemaitija: Pienas, avys ir dvarai. Atidėti keliones į egzotiškus kraštus ir geriau pažinti savo šalį - nauja tendencija. Pesimistai pabrėš, kad šią kryptį padiktavo gerokai išaugusi terorizmo grėsmė. Optimistai pasidžiaugs, kad pagaliau atsigręžėme į savo šaknis. Šįsyk mūsų taikinys - Žemaitija".

Plačiau: Lapkričio mėnesio žurnale "Moteris" (2016'11 Lapkritis)

 

Ankstesnės naujienos

Svečiai iš Latvijos 2016-10-26 Svečiai iš Latvijos
2016 m. spalio 25d. sulaukėme svečių iš Latvijos, Kuržemės regiono – Saldus, Nicos, Priekolės, Rucavos, Grobinos, Kuldigos ir kt. savivaldybių. Pernai aplankę Estiją, šiemet išsirinko Lietuvą. Jiems buvo įdomu, kaip gyvena, kaip vystosi Rietavo savivaldybė, kokiuose projektuose dalyvauja, kokius projektus jau įgyvendino ir kaip nuo to pasikeitė Rietavas, rietaviškių gyvenimas. 
Plačiau
Latvių vizitas Rietave 2016-10-24 Latvių vizitas Rietave
Kurzemės planavimo regionas spalio 25 d. rengia pažintinį vizitą į Lietuvą – Rietavo savivaldybę tam, kad susipažintų su savivaldybės patirtimi skatinant verslą.
Plačiau
Profesinio mokymo internacionalizavimas 2016-10-19 Profesinio mokymo internacionalizavimas
Spalio 11-13 dienomis Karlshamne, Švedijoje startavo Pietų Baltijos programos projektas BBVET (Boosting Business Integration through joint VET Education) – Verslo integravimo skatinimas įgyvendinant bendrą profesinį ugdymą
Plačiau