Naujienos

"Versli, veikli, išmani"

2016-11-30 Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro atstovės Judita Pakalniškytė turizmo vadybininkė ir Vida Zubielė projektų komunikatorė dalyvavo moterų verslumo renginyje „Versli, veikli, išmani“. Renginio metu drąsios, kūrybingos, išmanios moterys pristatė sėkmės ir įkvėpimo istorijas, stiprybes ir galimybes versle, kai jį valdo moteris. Po pranešimų vyko praktiniai užsiėmimai: verslo pradžia – verslo drobių ruošimas, verslo plėtra – rinkodara socialiniuose tinkluose, eksportas – pirmieji žingsniai eksporto link. Renginyje buvo pasisemta tiek praktinių, tiek teorinių žinių.  

Renginį organizatorius: „Versli Lietuva“

Renginio vieta: LR Ūkio ministerija

Ankstesnės naujienos

Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas 2016-11-24 Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas
Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė, š. m. lapkričio 10 dieną dalyvavo Pasaulio lietuvių ekonomikos forume, kuriame buvo plėtojama Regionų politikos ir ekonomikos raidos po 2020 m. viziją.
Plačiau
Winnet modelis keliauja į rytus 2016-11-02 Winnet modelis keliauja į rytus
Šių metų rudenį prasidėjo naujas tinklaveikos projektas “Winnet modelis keliauja į rytus” (Winnet Model Goes East), kuris tęsia projektą “Baltijos jūros regiono Winnet”
Plačiau
Svečiai iš Latvijos 2016-10-26 Svečiai iš Latvijos
2016 m. spalio 25d. sulaukėme svečių iš Latvijos, Kuržemės regiono – Saldus, Nicos, Priekolės, Rucavos, Grobinos, Kuldigos ir kt. savivaldybių. Pernai aplankę Estiją, šiemet išsirinko Lietuvą. Jiems buvo įdomu, kaip gyvena, kaip vystosi Rietavo savivaldybė, kokiuose projektuose dalyvauja, kokius projektus jau įgyvendino ir kaip nuo to pasikeitė Rietavas, rietaviškių gyvenimas. 
Plačiau