Naujienos

2017-01-02 Nauji metai, nauji iššūkiai

2017 m. Raudonojo gaidžio, arba rožinės vištos metai. Naujų metų proga visi išsikelia sau naujus tikslus. Ne išimtis ir mes Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda. Palydint senuosius nusprendėme savo rezultatais pasidalinti su gamta. RTVIC komanda su bendraminčiais nuvyko į Palangos pajūrį, išsivalyti mintis, išsigryninti ateities vizijas Naujiesiems metams. Tikimės, kad jūra, smėlis, vėjas, sniegas suteikė mums idėjų ir jėgų. O paragauti nauji skoniai įkvėpė mus į strategiją pažvelgti išmaniau. Norėtume Jums visiems ir sau palinkėti drąsių, sėkmingų, inovatyvių Naujųjų 2017 metų.

Ankstesnės naujienos

Mokymasis visą gyvenimą ir aktyvus dalyvavimas darbo rinkoje 2016-12-20 Mokymasis visą gyvenimą ir aktyvus dalyvavimas darbo rinkoje
Per 2016 metus Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras įsitraukė į dvi ES Baltijos jūros regiono strategijos (ESBJRS) politinės srities „Švietimas“ iniciatyvas – „Baltijos mokymo programa“ (Baltic Training Programme) ir „Baltijos jūros regiono išmanus gyvenimas“ (BSR Smart Life). 
Plačiau