Naujienos

2017-03-22 konferencija - CO2 mažinimas logistikoje

Kovo 22 dieną RTVIC kartu su Rietavo savivaldybės administracija sukvietė per 50 dalyvių į konferenciją „CO2 mažinimas logistikoje“. Konferencijos metu aptartos esamos ir galimos iniciatyvos, diegiant žaliuosius sprendimus logistikoje, mažinant intensyvėjančio krovininio transporto sukeliamą taršą mažuose miestuose. Tai dalis Pietų Baltijos programos (Interreg South Baltic) projekto „LCL – Low Carbon Logistics“, kurį įgyvendina 9 partneriai iš Švedijos, Lenkijos, Vokietijos ir Lietuvos.

Ankstesnės naujienos

Startuoja naujas projektas, kurio pagrindinis pareiškėjas Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras 2017-02-23 Startuoja naujas projektas, kurio pagrindinis pareiškėjas Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras
Tarp sėkmingųjų ir Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro kartu su partneriais - Klaipėdos kolegija iš Lietuvos bei Talsi savivaldybės administracija ir Žalių ir išmanių technologijų klasteriu iš Latvijos projektas „Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną“ – BEE Lab. Šiuo metu vyksta paraiškos informacijos tikslinimas ir pasirengimas pasirašyti subsidijų sutartį.
Plačiau