Naujienos

VDI primena: ką būtina žinoti, ieškant pirmojo darbo

"Artėjant vasaros atostogoms, įsibėgėja aktyvi sezoninių darbų paieška: vaikai, paaugliai ir studentai planuoja ir ieško laikinų įdarbinimo vietų. Kai kam tai – pirmasis darbas, darbinantis gali kilti daug klausimų. Todėl Valstybinė darbo inspekcija bendradarbiaudama su Lietuvos darbo biržos Jaunimo darbo centrais pradėjo konsultacijų ciklą visoje Lietuvoje, skirtą informuoti jaunuosius darbuotojus apie jų teises ir pareigas. Konsultacijų grafikas yra paskelbtas VDI interneto svetainėje www.vdi.lt"

Plačiau: http://www.jrd.lt/bendrosios-naujienos/vdi-primena-ka-butina-zinoti-ieskant-pirmojo-darbo

Ankstesnės naujienos

Kviečiame dalyvauti nemokamuose INVEGA renginiuose Šiauliuose, Telšiuose, Mažeikiuose, Klaipėdoje 2017-05-08 Kviečiame dalyvauti nemokamuose INVEGA renginiuose Šiauliuose, Telšiuose, Mažeikiuose, Klaipėdoje
Jau 15 metų UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) sėkmingai bičiuliaujasi su smulkiojo ir vidutinio verslo atstovais, yra nuolatinė jų pagalbininkė sprendžiant finansinius klausimus, padedanti išsilaikyti ir sėkmingai gyvuoti įtemptoje konkurencinėje aplinkoje. Minėdama šią gražią sukaktį ir norėdama pasidalinti savo sukaupta patirtimi bei žiniomis, INVEGA organizuoja informacinių renginių turą po Lietuvą.
Plačiau
Pirmasis darniojo turizmo konkursas 2017-04-25 Pirmasis darniojo turizmo konkursas
Aktyviai dalyvaudamas įgyvendinant Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacijos Darniojo turizmo skatinimo metų programą, siekdamas skatinti darniojo turizmo plėtrą, pristatyti ir populiarinti Lietuvoje sukurtas darniojo turizmo iniciatyvas, Ūkio ministerijos Turizmo politikos skyrius kartu su programos „Kurk Lietuvai“ dalyviais inicijuoja Pirmąjį darniojo turizmo konkursą.
Plačiau
Ei, jaunasis verslininke! 2017-04-04 Ei, jaunasis verslininke!
Jei turi verslą, kuris gyvuoja iki vienerių metų..
Jei vykdai savo verslą mažame Lietuvos mieste...
Jei Tavo amžius iki 30 metų...
Plačiau