Naujienos

Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių

„Paukščius auginantys žmonės kitokie. Jie nuoširdesni, vienas kitą labiau gerbiantys nei įprasta mūsų gyvenime. Man labai malonu stebėti, kaip jie vienas su kitu bendrauja“, – sako Dalia Mickienė, pristatydama Rietavo savivaldybės Alko kaime esančią sodybą, kurioje įkurdinta daugiau kaip 30 veislių paukščių." 

Plačiau skaityti: http://manokrastas.lt/straipsnis/rietaviskiu-pomegis-pauksciams-prasidejo-nuo-putpeliu​

Ankstesnės naujienos

Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“ 2017-05-31 Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“

Kelionė į užsienį dalyvauti jogos kursuose, meditacijų ar savęs pažinimo stovyklose, pasiūlymas prisijungti prie patyrusio keliautojo formuojamos grupės į egzotišką šalį, negirdėtų kelionių įmonių reklamos… Turizmo departamentas įspėja, kad po “Facebook” tinkle platinamu kvietimu išsirinkti kelionę savo atostogoms ne visada slypi legalus kelionių organizatorius. 

Plačiau
Kviečiame dalyvauti nemokamuose INVEGA renginiuose Šiauliuose, Telšiuose, Mažeikiuose, Klaipėdoje 2017-05-08 Kviečiame dalyvauti nemokamuose INVEGA renginiuose Šiauliuose, Telšiuose, Mažeikiuose, Klaipėdoje
Jau 15 metų UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) sėkmingai bičiuliaujasi su smulkiojo ir vidutinio verslo atstovais, yra nuolatinė jų pagalbininkė sprendžiant finansinius klausimus, padedanti išsilaikyti ir sėkmingai gyvuoti įtemptoje konkurencinėje aplinkoje. Minėdama šią gražią sukaktį ir norėdama pasidalinti savo sukaupta patirtimi bei žiniomis, INVEGA organizuoja informacinių renginių turą po Lietuvą.
Plačiau
Pirmasis darniojo turizmo konkursas 2017-04-25 Pirmasis darniojo turizmo konkursas
Aktyviai dalyvaudamas įgyvendinant Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacijos Darniojo turizmo skatinimo metų programą, siekdamas skatinti darniojo turizmo plėtrą, pristatyti ir populiarinti Lietuvoje sukurtas darniojo turizmo iniciatyvas, Ūkio ministerijos Turizmo politikos skyrius kartu su programos „Kurk Lietuvai“ dalyviais inicijuoja Pirmąjį darniojo turizmo konkursą.
Plačiau