Naujienos

Tarptautinis floristinių kilimų konkursas

Anykščių rajono savivaldybė miesto šventės proga kviečia bendruomenes, kitas nevyriausybines organizacijas, verslo įmones ir kitus juridinius asmenis registruotis ir dalyvauti konkurse, kuris vyks liepos 21-23 dienomis Anykščių miesto erdvėse.

Daugiau informacijos ir registracija: http://www.anyksciai.lt/lt/naujienos_449/kvieciame-registruotis-i-dvf2.html​

 

Ankstesnės naujienos

Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių 2017-06-26 Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių
„Paukščius auginantys žmonės kitokie. Jie nuoširdesni, vienas kitą labiau gerbiantys nei įprasta mūsų gyvenime. Man labai malonu stebėti, kaip jie vienas su kitu bendrauja“, – sako Dalia Mickienė, pristatydama Rietavo savivaldybės Alko kaime esančią sodybą, kurioje įkurdinta daugiau kaip 30 veislių paukščių."
Plačiau
Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“ 2017-05-31 Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“

Kelionė į užsienį dalyvauti jogos kursuose, meditacijų ar savęs pažinimo stovyklose, pasiūlymas prisijungti prie patyrusio keliautojo formuojamos grupės į egzotišką šalį, negirdėtų kelionių įmonių reklamos… Turizmo departamentas įspėja, kad po “Facebook” tinkle platinamu kvietimu išsirinkti kelionę savo atostogoms ne visada slypi legalus kelionių organizatorius. 

Plačiau