Naujienos

Kvietimas dalyvauti ESF finansuojamų projektų dalyvių sėkmės istorijų konkurse ŽINGSNIAI

Kviečiame Jus dalyvauti jubiliejiniame ESF projektų dalyvių sėkmės istorijų konkurse ŽINGSNIAIKonkursas vyks iki 2017 m. rugpjūčio 14 d., jame gali dalyvauti visi 2007–2013 m. ir 2014–2020 m. laikotarpių ESF lėšomis finansuoti projektai. 

Plačiau apie konkursą ir jo sąlygas: https://www.esf.lt/lt/susisiekite-su-mumis/naujienos/kvietimas-dalyvauti-esf-finansuojamu-projektu-dalyviu-sekmes-istoriju-konkurse-zingsniai/278​

 

Ankstesnės naujienos

Tarptautinis floristinių kilimų konkursas 2017-06-27 Tarptautinis floristinių kilimų konkursas
Anykščių rajono savivaldybė miesto šventės proga kviečia bendruomenes, kitas nevyriausybines organizacijas, verslo įmones ir kitus juridinius asmenis registruotis ir dalyvauti konkurse, kuris vyks liepos 21-23 dienomis Anykščių miesto erdvėse.
Plačiau
Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių 2017-06-26 Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių
„Paukščius auginantys žmonės kitokie. Jie nuoširdesni, vienas kitą labiau gerbiantys nei įprasta mūsų gyvenime. Man labai malonu stebėti, kaip jie vienas su kitu bendrauja“, – sako Dalia Mickienė, pristatydama Rietavo savivaldybės Alko kaime esančią sodybą, kurioje įkurdinta daugiau kaip 30 veislių paukščių."
Plačiau
Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“ 2017-05-31 Turizmo departamentas: „Socialiniai tinklai tinka kelionėms reklamuoti, bet ne jas organizuoti“

Kelionė į užsienį dalyvauti jogos kursuose, meditacijų ar savęs pažinimo stovyklose, pasiūlymas prisijungti prie patyrusio keliautojo formuojamos grupės į egzotišką šalį, negirdėtų kelionių įmonių reklamos… Turizmo departamentas įspėja, kad po “Facebook” tinkle platinamu kvietimu išsirinkti kelionę savo atostogoms ne visada slypi legalus kelionių organizatorius. 

Plačiau