Naujienos

Kviečiame į Vasaros verslumo mokyklą!

Nors vasara atostogų metas, tačiau Žalių ir išmanių technologijų klasteris iš Liepojos organizuoja Vasaros verslumo mokyklą jaunimui. Mokykla vyks šių metų rugpjūčio 23-26 dienomis Saldus, Latvijoje. Joje dalyvaus 20 jaunų žmonių iš Latvijos bei Lietuvos. Mokyklos metu dalyviams užtikrinamas pilnas išlaikymas. Preliminari mokyklos darbotvarkė čia.  Norinčius dalyvauti, prašome užpildyti šį klausimyną. Jūsų atsakymų lauksime iki rugpjūčio 16 dienos, apie atrankos rezultatus jums pranešime individualiai iki rugpjūčio 18 d.

Vasaros verslumo mokykla jaunimui - tai dalis Interreg V-A Latvija-Lietuva programos projekto „Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną“ – BEE Lab, kuriuo siekiama skatinti verslumą Rietavo, Talsi, Saldus, Kuldygos ir Liepojos savivaldybėse, įgalinant gerosios patirties mainus ir išvystant patyrusių Lietuvos ir Latvijos verslo paramos veikėjų tinklus. 4 partnerės organizacijos – Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras ir Klaipėdos valstybinė kolegija iš Lietuvos bei Talsi savivaldybė ir Žalių ir išmanių technologijų klasteris iš Latvijos kartu įgyvendindamos BEE Lab projektą, įdiegs 5 skirtingus verslumo skatinimo modelius, tokius kaip „PopUp Lab“, „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“, „Kava su ekspertais“, „Tematinės-informacinės vaizdo konferencijos“, „Saldus verslo mokykla“.

Ankstesnės naujienos

Tarptautinis floristinių kilimų konkursas 2017-06-27 Tarptautinis floristinių kilimų konkursas
Anykščių rajono savivaldybė miesto šventės proga kviečia bendruomenes, kitas nevyriausybines organizacijas, verslo įmones ir kitus juridinius asmenis registruotis ir dalyvauti konkurse, kuris vyks liepos 21-23 dienomis Anykščių miesto erdvėse.
Plačiau
Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių 2017-06-26 Rietaviškių pomėgis paukščiams prasidėjo nuo putpelių
„Paukščius auginantys žmonės kitokie. Jie nuoširdesni, vienas kitą labiau gerbiantys nei įprasta mūsų gyvenime. Man labai malonu stebėti, kaip jie vienas su kitu bendrauja“, – sako Dalia Mickienė, pristatydama Rietavo savivaldybės Alko kaime esančią sodybą, kurioje įkurdinta daugiau kaip 30 veislių paukščių."
Plačiau