Naujienos / Kvietimai

Idėjų generatorius 2017

Juo siekiama aktyvinti ir telkti studentus kūrybinei veiklai; skatinti jaunus žmones savo idėjas paversti sėkmingais verslais; ugdyti jaunimo verslumą skatinant naujų, inovatyvių verslų steigimąsi; teikti pagalbą vystant ir tikrinant idėjas bei vertinant jų galimybes (potencialą) rinkoje; puoselėti verslininkystės kultūrą Lietuvoje.
 
Konkurse gali dalyvauti visi Lietuvos aukštųjų mokyklų visų specialybių iš visų galimų mokslo krypčių studijų studentai. Dalyvauti galima individualiai arba grupėmis, sudarytomis ne daugiau kaip iš 5 narių ir ne daugiau vieno grupės konsultanto: mokytojo/dėstytojo, jeigu jo reikia.
Šių metų konkurso naujovė – galima teikti socialinio verslo idėjas atskirai vertinimo kategorijai.
 
 

Ankstesnės naujienos

Kaimą auginančioms bendruomenėms – milijonas eurų 2016-03-30 / Kvietimai Kaimą auginančioms bendruomenėms – milijonas eurų
Paramą kaimo bendruomenėms skiria ne tik ES, bet ir mūsų valstybė. 2016-aisiais, kurie yra paskelbti Vietos bendruomenių metais, Žemės ūkio ministerija savo kraštą auginančioms kaimo bendruomenėms skirs dar daugiau lėšų nei pernai – 1 mln. eurų. Paraiškos gauti paramą bus renkamos jau nuo š. m. kovo 7 d. iki balandžio 8 d.
Plačiau
LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros 2015-12-16 / Kvietimai LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros
Jau antri metai, kaip Rietavas skelbia LŌNGS nominacijos konkursą. Nominacija LŌNGS -  verslo ir kultūros partnerystė - skiriama pagerbti ir drąsinti Rietavo verslo įmones ir verslininkus, ypač palaikančius Rietavo intelektinį ir kultūrinį gyvenimą, ugdančius pozityvų verslo ir kultūros bendradarbiavimo požiūrį bei labiausiai prie to prisidėjusiems 2015 metais.
Plačiau