Naujienos / Renginių rezultatai

Tarptautinės konferencijos „Verslumo laboratorija“ akimirkos

2018 m. birželio 7 dieną Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras ir Plungės technologijų ir verslo mokykla Rietavo filialas organizavo tarptautinę konferenciją „Verslumo laboratorija“ laboratorija.

Balandį - gegužę Plungės technologijų ir verslo mokyklos Rietavo filiale mokėsi tarptautinė mechatronikos studentų grupė, tai projekto Verslo integracijos skatinimas per jungtinį profesinį mokymą - Boosting Business Integration Through Joint VET Education BBVET studentai.

Taip pat Rietave, kito projekto dėka, Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną“ – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation – BEE Lab, projekto Nr. LLI - 157 vyko ir verslumo skatinimo nutolusiuose regionuose iniciatyva - PopUp Laboratorija, kurios metu buvo vystoma 11 unikalių verslo idėjų.

Konferencijos metu buvo aptariami tarptautinės profesinės mechatronikos programos Lietuvos etapo rezultatai bei daugiau sužinota apie startuolių programą ir jų ateities planus.

Didžiuojamės priimdami Karlshamno savivaldybės merą su kolegomis, projekto partnerius iš Švedijos, Danijos, Vokietijos, Latvijos verslo įmonių, paramos organizacijų ir profesinio mokymų įstaigų!

Rugpjūtį - rugsėjį sulauksime tarptautinės EdTech (mokymosi technologijų) grupės.

Ankstesnės naujienos

Rietavas – žaliųjų inovacijų sostinė? 2018-06-04 / Renginių rezultatai Rietavas – žaliųjų inovacijų sostinė?

Miestelis, kuriame buvo nutiesta pirmoji telefono linija, pradėjo veikti pirmoji elektrinė bei buvo įžiebtos pirmosios Lietuvoje elektros lemputės, nenustoja stebinti ir šiandien – per kelias savaites 17 studentų iš įvairių šalių čia sukūrė elektra varomą triratį.

Plačiau
Horizontalaus plano seminaras 1 2018-01-16 / Renginių rezultatai Horizontalaus plano seminaras 1
Horizontalaus Plano seminarų serija padės integruoti projekto pasiekimus į vietos plėtros planus ir strategijas. Horizontalaus plano procesas skatins socialinį verslumą ir viešų paslaugų vystymą taikant verslumo principus ir PopUp Lab metodologiją.
Plačiau
ATRASK JAU ŠIANDIEN SAVO VERSLO GALIMYBES! 2017-11-09 / Renginių rezultatai ATRASK JAU ŠIANDIEN SAVO VERSLO GALIMYBES!
Kasmet antrą mėnesio penktadienį pažymima profesinė verslo atstovų šventė – Verslo diena. Ta proga Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras kartu su partneriais organizuoja renginį „Atrask jau šiandien savo verslo galimybes!”, kurio tikslas pakviesti verslo atstovus, verslo paramos organizacijas, savivaldos atstovus, bendruomenę pasidalinti informacija ir įžvalgomis apie verslo galimybes regionuose.
Plačiau