Naujienos / RTVIC pranešimai

Atminimo laužų įžiebimo akcija

Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras nori pasidžiaugti ir visus paraginti sudalyvauti Rietavo savivaldybės Tverų gimnazijos organizuojamoje atminimo laužų įžiebimo akcijoje "Nors atskirai, bet vieningai". Sausio 12 -osios vakare uždegti atminimo laužai ar atminimo žvakių kompozicijos, tegul mums dar kartą primena, kad niekas negali užgesinti Mūsų laisvės ugnies.

Ankstesnės naujienos

Darbas nuotoliniu būdu 2020-11-26 / RTVIC pranešimai Darbas nuotoliniu būdu
Vadovaudamiesi Lietuvos Respublikos vyriausybės nutarimu NR. 1226 “Dėl karantino paskelbimo, informuojame, kad nuo š.m. lapkričio 26 d.  Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras lankytojų nepriims ir dirbs nuotoliniu būdu.
Plačiau
Projektas „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“ (FilmNet South Baltic Film and Culture Network) 2020-11-06 / RTVIC pranešimai Projektas „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“ (FilmNet South Baltic Film and Culture Network)

Rietavo kino klubo „FilmNet Rietavas“ dalyviai ir edukatoriai dalijasi savo mintimis apie trumpo metražo filmų kūrimą bei jo teikiamą naudą visai vietos bendruomenei. Taip pat pasakojama, kaip edukatoriams sekėsi „įsijungti“ kūrybiškumą bei įsitraukti į kūrybines veiklas, pradėti kurti pirmuosius filmus ir taip išbandyti save kiek kitoje srityje.

Plačiau