Naujienos / Kvietimai

Ką pasėsi... 2009

Pranešame, kad balandžio 2-4 d. Lietuvos žemės ūkio universitete vyks tradicinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2009“. Parodoje dalyvaus įmonės, tiesiogiai susijusios su žemės ūkiu. Parodoje galėsite rasti žemės ūkio technikos; žemės ūkio statybos technikos ir įrangos; vandentvarkos ir šilumos ūkio įrangos; trąšų ir augalų apsaugos priemonių; daržininkystės, sodininkystės ir gėlininkystės; žemės ūkio mokslo ir konsultacinių paslaugų; visureigių ir specialiųjų automobilių žemės ūkiui; kaimo verslų ir amatų; leidinių žemės ūkiui.

Susidomėję daugiau informacijos galite kreiptis į Rietavo verslo informacijos centrą tel. 8-448 68202 arba el. p. verslas@rietavovic.lt

Seminarų grafikas

Programa

Ankstesnės naujienos

2009-03-24 / Kvietimai Mero pusryčiai. Kvietimas
Esant sudėtingai finansinei situacijai Rietavo verslo informacijos centras savivaldybės verslininkams organizuoja tradicinį bendradarbiavimo renginį „Mero pusryčiai“.
Plačiau
2009-02-24 / Kvietimai Viešieji pirkimai: paprastai
2009 kovo mėn. 10 d. (antradienį) 11:00 val. Rietavo verslo informacijos centre (Oginskių g. 8), organizuojamas seminaras "Viešieji pirkimai: paprastai". Seminare galėsite gauti atsakymus apie pirkimų dokumentacijos rengimą ir pirkimų organizavimą mažose organizacijose, mažos vertės pirkimus, praktiką, kaip pasilengvinti gyvenimą?
Plačiau