Naujienos / Kvietimai

Mokyklas kviečiame teikti paraiškas infrastruktūrai modernizuoti

Nevalstybines ir valstybines bendrojo lavinimo mokyklas, vykdančias meninio ugdymo programas, kviečiame teikti paraiškas infrastruktūrai modernizuoti. Projektai bus finansuojami ES Struktūrinės paramos lėšomis.

VšĮ Centrinei projektų valdymo agentūrai paraiškas gali teikti meninio ugdymo programas vykdančios nevalstybinės bendrojo lavinimo mokyklos arba jų savininkai, nevalstybinės gimnazijos, valstybinės bendrojo lavinimo mokyklos ir jų steigėjai.

Beveik 13 mln. litų finansavimas skiriamas statybos, rekonstrukcijos ir remonto darbams, įrangos, baldų ir mokymo priemonių įsigijimui.

Paraiškos laukiamos iki 2009 m. gruodžio 15 d. 17.00 val. adresu:
Viešoji įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra
S. Konarskio g. 13
LT-03109 Vilnius

Parama skiriama pagal 2007–2013 m. Sanglaudos skatinimo veiksmų programos 2 prioriteto „Viešųjų paslaugų kokybė ir prieinamumas: sveikatos, švietimo ir socialinė infrastruktūra“ priemonę Nr. VP3-2.2-ŠMM-21-K „Nevalstybinių bendrojo lavinimo mokyklų ir valstybinių bendrojo lavinimo mokyklų, vykdančių meninio ugdymo programas, infrastruktūros plėtra“.
Daugiau informacijos:

http://www.cpva.lt/naujienos/es-strukturine-parama/kvietimas-mokykloms.html

 

Ankstesnės naujienos

2009-10-21 / Kvietimai "Aplinkosauga ir tręšimo planavimas"
Organizuojamas seminaras “Aplinkosauga ir tręšimo planavimas“ skirtas Ūkininkams, jų partneriams, ūkio darbuotojams ir kitiems fiziniams bei juridiniams asmenims, užsiimantiems žemės ir miškų ūkio veikla, kurie yra įregistravę žemės ūkio ar miškų valdą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre.
Plačiau