Naujienos / Kvietimai

Prezidentė įteiks apdovanojimus žinių ekonomikos įmonėms

Lietuvos verslas jau vienuoliktą kartą kviečiamas dalyvauti „Žinių ekonomikos įmonės“ rinkimuose. Pažangiausias šalies įmones vasario mėnesį pasveikins ir apdovanojimus įteiks Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. 

Apdovanojimai bus įteikti perspektyviausioms aukštųjų technologijų, tradicinės pramonės ir paslaugų sektoriaus įmonėms. Nuo iniciatyvos pradžios „Žinių ekonomikos įmonės“ vardas suteiktas daugiau kaip 30 inovatyvių įmonių.

„Kviečiame visas įmones, kurios nuolat ieško netradicinių sprendimų, nestokoja kūrybiškumo kuriant naujus produktus, technologijas ar diegiant vadybines inovacijas ir, svarbiausia, kurios yra atviros, nebijo dalintis savo pasiekimais bei nori būti pavyzdžiu šalies verslui, dalyvauti „Žinių ekonomikos įmonės 2014“ rinkimuose“, - ragina Žinių ekonomikos forumo direktorius Edgaras Leichteris.

„Žinių ekonomikos įmonė 2013“ vardą pelniusios pažangius ateities technologijų sprendimus kuriančios įmonės „Etronika“ direktorius Kęstutis Gardžiulis gautą apdovanojimą vertina kaip pripažinimą ir patvirtinimą, kad įmonė eina teisinga linkme. „Šis apdovanojimas privertė stabtelti ir pažvelgti į viską iš laiko perspektyvos – kokį tolimą kelią nukeliavome, kiek minčių ir idėjų realizavome. Nėra stipresnės jėgos už žmonių komandą, kuri turi aiškų užsibrėžtą tikslą ir kurios kiekvienas narys yra vienodai suinteresuotas to tikslo siekti. Todėl galiu drąsiai teigti, šis įvertinimas – tai visos „Etronika“ komandos nuopelnas, darbuotojų smalsumo, žingeidumo ir noro tobulėti rezultatas”, - pasakoja vadovas. 

Specialus apdovanojimas sparčiausiai augančiai jaunai aukštųjų technologijų įmonei

Jau septintus metus EKSMA grupės iniciatyva įvertinamos ir apdovanojamos sėkmingiausios jaunos aukštųjų technologijų įmonės. Konkurso laimėtojai bus įteiktas ir 3 tūkstančių eurų piniginis prizas.

„Kelerius metus Lietuvoje aktyviai veikiančios verslumo skatinimo iniciatyvos davė gerų rezultatų – kasmet įsteigiama vis daugiau naujų įmonių, kurių nemaža dalis savo veikloje remiasi aukštosiomis technologijomis. Pagerbdami jaunas technologines įmones norime paskatinti jas siekti kuo aukštesnių augimo rezultatų ir sparčios plėtros tarptautinėse rinkose bei ateityje tapti šalies verslo lyderėmis“, - sako Rimantas Kraujalis, EKSMA grupės vadovas.

Kviečiame visas jaunas įmones, nebijančias dalintis savo idėjomis ir pasiektais rezultatais, dalyvauti Sėkmingiausios jaunos aukštųjų technologijų įmonės rinkimuose. Apdovanojimuose dalyvaujančių įmonių patirtis parodė, kad per trumpą laiką galima ne tik įkurti įmonę, bet ir pasiūlyti pasauliniu mastu konkurencingus sprendimus.

Dalyvauti apdovanojimuose gali visos įmonės, iki 2015 m. sausio 6 d. užpildžiusios atrankos anketas, kurias galima rasti adresu http://zei2014.zef.lt. Įmonių pasiekimus vertins žinių ekonomikos ekspertų komitetas.

„Žinių ekonomikos įmonės“ apdovanojimus jau vienuoliktus metus organizuoja asociacija „Žinių ekonomikos forumas“ kartu su partneriais EKSMA grupe ir dienraščiu „Verslo žinios“. Apdovanojimus remia UAB „Ruptela“, palaiko AB „Amilina“ ir UAB „Mobiliųjų telefonų techninis centras“.

Ankstesnės naujienos

2014-06-29 / Kvietimai Jau pirmadienį seminarą ves nepriklausomas mitybos specialistas
Informuojame, kad VšĮ Rietavo verslo informacijos centras kartu su projekto „Vietos produktų vertės didinimas Rietavo savivaldybėje“ Nr. LEADER-13-RIETAVAS-02-014, partneriais Medingėnų bendruomene „Medinga“, Tverų bendruomene, Žadvainių bendruomene, Budrikių bendruomene, Liolių bendruomene, Vatušių bendruomene, kviečia vietos produktų gamintojus/as į organizuojamus mokymus tema „Vietos gamintojo bei jo produkto ir vietovės tapatybė, dalyvavimas mugėse“
Plačiau