Naujienos / Kvietimai

Tarptautinės parodos ir specializuotos verslo misijos 2015 - 2016

VšĮ „Versli Lietuva“ kviečia Lietuvos eksportuojančias bei pradedančias eksportuoti įmones  dalyvauti nacionaliniuose Lietuvos stenduose tarptautinių parodų metu bei specializuotose tarptautinėse verslo misijose 2015-2016 metais.

VšĮ „Versli Lietuva“, turėdama ilgametę eksporto plėtros projektų įgyvendinimo patirtį, kviečia įmones prisijungti prie šios iniciatyvos bei pasinaudoti proga savo veiklą pristatyti tarptautiniu mastu, užmegzti naudingus kontaktus su potencialiais verslo partneriais, užsakovais. Tarptautinės parodos bei verslo misijos - viena populiariausių ir efektyviausių eksporto plėtros priemonių. Vien per 2014 metus, VšĮ „Versli Lietuva“ organizuotuose tokio tipo renginiuose dalyvavo daugiau kaip 600 įmonių, kurių eksporto apimtys yra net 12 proc. punktų didesnės nei šalies vidurkis. Šis rodiklis įrodo, jog įstaiga atrenka tikslines parodas ir verslo misijas, atitinkančias Lietuvos įmonių lūkesčius.

Išanalizavus rinkos tendencijas, VšĮ „Versli Lietuva“ 2015-2016 metams atrinko tikslingiausias tarptautines parodas konkretiems sektoriams bei verslo misijas į tas rinkas, kurios šiuo metu yra aktualiausios Lietuvos gamintojams bei paslaugų teikėjams. Jų sąrašas ir datos pateikiamos žemiau.

Šiai priemonei įgyvendinti, įstaiga rengia paraišką 2014-2020 m. ES struktūrinių fondų finansinei paramai gauti pagal priemonę  „Naujos galimybės LT“, kurios pagalba įmonėms bus padengiama iki 50% finansuoti tinkamų išlaidų. Priemonė skirta mažoms ir vidutinėms, lietuviškos kilmės produkciją gaminančioms ar paslaugas teikiančioms  įmonėms, kurios eksportuoja ar planuoja eksportuoti ir taip siekia auginti savo verslą. Informuojame, kad 2016-2017 m. nėra numatytas Įmonių grupinių eksporto iniciatyvų įgyvendinimas, taip pat šiemet nėra planuojama skelbti kvietimų individualiam įmonių dalyvavimui tarptautinėse parodose ar verslo misijose.

Raginame nepraleisti progos ir registruotis į tarptautines parodas bei verslo misijas su „Verslia Lietuva“

Registracija vyksta iki 2015 m. kovo 18 d. Tai jūsų galimybė atverti eksporto rinkas, dalyvauti ten, kur jus pamatys potencialūs klientai ir verslo partneriai.

Daugiau informacijos čia.

 

Ankstesnės naujienos