Naujienos / Kvietimai

Kaimą auginančioms bendruomenėms – milijonas eurų

Paramą kaimo bendruomenėms skiria ne tik ES, bet ir mūsų valstybė. 2016-aisiais, kurie yra paskelbti Vietos bendruomenių metais, Žemės ūkio ministerija savo kraštą auginančioms kaimo bendruomenėms skirs dar daugiau lėšų nei pernai – 1 mln. eurų. Paraiškos gauti paramą bus renkamos jau nuo š. m. kovo 7 d. iki balandžio 8 d.

Daugiau informacijos rasite adresu: http://zum.lrv.lt/lt/naujienos/kaima-auginancioms-bendruomenems-milijonas-euru

Ankstesnės naujienos

LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros 2015-12-16 / Kvietimai LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros
Jau antri metai, kaip Rietavas skelbia LŌNGS nominacijos konkursą. Nominacija LŌNGS -  verslo ir kultūros partnerystė - skiriama pagerbti ir drąsinti Rietavo verslo įmones ir verslininkus, ypač palaikančius Rietavo intelektinį ir kultūrinį gyvenimą, ugdančius pozityvų verslo ir kultūros bendradarbiavimo požiūrį bei labiausiai prie to prisidėjusiems 2015 metais.
Plačiau
Seminaras „Vietos produktų vertės didinimo galimybės“ 2015-09-29 / Kvietimai Seminaras „Vietos produktų vertės didinimo galimybės“
Kviečiame į seminarą „Vietos produktų vertės didinimo galimybės“, kuris vyks 2015 m. spalio 1 d., 15.00 val. Aleksandro Stulginskio universitetas, III rūmai (Universiteto g. 10) 411 auditorija. Seminaras vyks miško, medžioklės, aplinkos ir gyvulininkystės technologijų parodos „Sprendimų ratas 2015“ metu.
Plačiau