Naujienos / Kvietimai

Startuoja „Užgavėnės Rietave 2019“ renginių ciklas

Ankstesnės naujienos

Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos 2019-02-04 / Kvietimai Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos
2019 m. gegužės mėnesį planuojama skelbti kvietimą paramai gauti nedidelių, iki 10 kilovatų (kW) galios saulės elektrinių įsirengimui. Šią paramą galės gauti elektrą savo poreikiams iš saulės šviesos gaminti planuojantys individualių namų savininkai – iš viso iki 2022 m. planuojama išdalinti daugiau kaip 16 mln. eurų ES paramos lėšų, rašoma ministerijos pranešime.
Plačiau
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose 2019-02-04 / Kvietimai Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas jau septintą vasarą organizuoja Lyderystės Akademijos programos stovyklą Jungtinėse Valstijose 30-čiai vienuoliktų klasių gimnazistų iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Stovyklos tikslas yra suteikti unikalią progą Baltijos šalių gimnazistams pasimokyti lyderystės ir verslumo, išbandyti save įvairiose praktinėse užduotyse ir susipažinti su JAV kultūra, o taip pat ir su savo bendraamžiais iš kitų Baltijos šalių.
Plačiau
Vyksta antrasis edukacinių stipendijų konkursas 2019-01-18 / Kvietimai Vyksta antrasis edukacinių stipendijų konkursas
Iki sausio 31 d. (imtinai) Lietuvos kultūros taryba priima kultūros ir (ar) meno kūrėjų paraiškas į antrąjį 2019 m. edukacinių stipendijų finansavimo konkursą. Edukacinių stipendijų konkursai skelbiami tris kartus per metus, todėl šiuo metu skelbiamame konkurse skatinami dalyvauti kultūros ir meno kūrėjai, kurie edukacines veiklas yra nusimatę 2019 m. pavasarį ir vasarą.
Plačiau