Naujienos / Kvietimai

Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis!

SMAKFESTEN, Karlshamnas, 2019 m. liepos 18-19-20 dienomis.

Po dvejų metų didžiulės sėkmės mes grįžtame su žymiausiu Blekingės gastronomijos renginiu. SMAKFESTEN - gastronomijos festivalis skirtas gamintojams ir vartotojams, kurie vertina kokybę, autentiškumą bei puoselėja meilę maistui ir aplinkai.

Jau 52 metus liepos viduryje Karlshamne organizuojamas populiarus milžiniško formato Baltijos Jūros Festivalis. Tai vienas didžiausių nemokamų festivalių Švedijoje, kuris pastaraisiais metais sulaukė daugiau nei 200 000 lankytojų, o „SMAKFESTEN“- viena jo dalių.

„SMAKFESTEN“ vyksta prie jūros. Tai maisto gurmanų susitikimo vieta, kur juos užlieja gero maisto skoniai, įkvėpimas ir pramogos. Čia lankytojas gali paragauti, pasimėgauti, patirti ir įsigyti nuostabios maisto kultūros dalelės, kurią mes turime Blekingėje ir apylinkėse.Turgaus halėje siūlomi mūsų regiono, mūsų Baltijos kaimynų ir tarptautinių maisto kultūrų gardumynai. Didelioje restorano palapinėje su scena siūlome vietinių mažų alaus daryklų ir vyno importuotojų gėrimus bei alaus ir vyno degustacijas visiems besidomintiems. Šalia yra siūlomi geriausi viso pasaulio patiekalai, kuriais jūs galite pasimėgauti kartu su gėrimu. Scenoje vyksta 3 dienų programa, kurioje vietinės ir nacionalinės įžymybės patiekia maistą ir organizuoja gastronomijos susitikimus. Konferencijoje dalyvauja Jesper Aspegren. Tiesiog puikus maistas ir gėrimai, įkvėpimas ir geras laisvalaikis prie jūros!

Taigi, kviečiame Jus, jei dirbate gastronomijos srityje, esate maisto kūrėjas ir atitinkate mūsų renginio koncepciją, padėti sukurti vasaros gardžiausius skonius ir gurmaniškus patyrimus. Karlshamno savivaldybė suteikia platformą, kuri leidžia Jums kaip gamintojams susitikti su plačia auditorija. Jei Jūs turite kokybiškus produktus ir žinias, tai - puiki galimybė savo patirtį paskleisti plačiu mastu. Lankytojai jau mieste! Jei Jūs esate maisto kūrėjas ir norite perskaityti įkvėpiantį pranešimą arba, jei turite idėjų dėl veiklos, susijusios su mityba, tiesiog praneškite mums. Kartu mes sukursime SMAKFESTEN Baltijos Jūros Festivalyje, kuris taps žinomas toli už Blekingės ribų. Ir visa tai vandenyno fone!

PASTABA! Norintys registruotis ir teikti paraišką dėl dalyvavimo, prašome susisiekti su mumis.

Registracija galios iki balandžio 28 dienos!

Laukiame Jūsų paraiškų!

Ankstesnės naujienos

Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos 2019-02-04 / Kvietimai Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos
2019 m. gegužės mėnesį planuojama skelbti kvietimą paramai gauti nedidelių, iki 10 kilovatų (kW) galios saulės elektrinių įsirengimui. Šią paramą galės gauti elektrą savo poreikiams iš saulės šviesos gaminti planuojantys individualių namų savininkai – iš viso iki 2022 m. planuojama išdalinti daugiau kaip 16 mln. eurų ES paramos lėšų, rašoma ministerijos pranešime.
Plačiau
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose 2019-02-04 / Kvietimai Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas jau septintą vasarą organizuoja Lyderystės Akademijos programos stovyklą Jungtinėse Valstijose 30-čiai vienuoliktų klasių gimnazistų iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Stovyklos tikslas yra suteikti unikalią progą Baltijos šalių gimnazistams pasimokyti lyderystės ir verslumo, išbandyti save įvairiose praktinėse užduotyse ir susipažinti su JAV kultūra, o taip pat ir su savo bendraamžiais iš kitų Baltijos šalių.
Plačiau
Vyksta antrasis edukacinių stipendijų konkursas 2019-01-18 / Kvietimai Vyksta antrasis edukacinių stipendijų konkursas
Iki sausio 31 d. (imtinai) Lietuvos kultūros taryba priima kultūros ir (ar) meno kūrėjų paraiškas į antrąjį 2019 m. edukacinių stipendijų finansavimo konkursą. Edukacinių stipendijų konkursai skelbiami tris kartus per metus, todėl šiuo metu skelbiamame konkurse skatinami dalyvauti kultūros ir meno kūrėjai, kurie edukacines veiklas yra nusimatę 2019 m. pavasarį ir vasarą.
Plačiau