Naujienos / Kvietimai

Sumanios socialinės paslaugos

Informuojame, kad seminaras - dirbtuvės 2019 m. balandžio 29 - 30 dienomis nebeįvyks. Seminaras - dirbtuvės nukeliamas į 2019 m. rugpjūčio - rugsėjo mėnesį.

Seminaras – dirbtuvės skirtos socialinių paslaugų teikėjams. Seminaro metu išgryninsime socialinių paslaugų idėjas, suteiksime joms verslumo pagreitį atsižvelgdami į klientų poreikius ir planuosime šių paslaugų įgyvendinimą. Seminaras – dirbtuvės padės geriau įgyvendinti jau vykdomus organizacijų projektus ir pagelbės vystant naujus projektus.

​Registracija - http://bit.ly/2VbmLWl.

Organizatorius – Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras.

Moderatorė – Jenny Bergman, verslumo skatinimo ekspertė iš Švedijos.

Daugiau informacijos - mob. tel. +370 640 17312, el. p. vadybininke@rietavovic.lt.

Seminarai – dirbtuvės skirti Rietavo sav. paslaugų teikėjams, nevyriausybinėms ir viešosioms, biudžetinėms organizacijoms, startuoliams, projekto BEE Lab partneriams. Seminarus – dirbtuves finansuoja Latvijos Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programa (ERPF), LR Vidaus reikalų ministerija, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras.

Programa:

Užvedus pelės žymeklį ant dokumento galite slinkti žemyn arba aukštyn.

Ankstesnės naujienos

Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis! 2019-04-17 / Kvietimai Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis!
Smakfesten, Karlshamnas, 2019 m. liepos 18-19-20 dienomis. Po dvejų metų didžiulės sėkmės mes grįžtame su žymiausiu Blekingės gastronomijos renginiu. SMAKFESTEN - gastronomijos festivalis skirtas gamintojams ir vartotojams, kurie vertina kokybę, autentiškumą bei puoselėja meilę maistui ir aplinkai.
Plačiau
Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos 2019-02-04 / Kvietimai Saulės elektrines įsirengiantiems gyventojams planuojama skirti 16 mln. eurų ES paramos
2019 m. gegužės mėnesį planuojama skelbti kvietimą paramai gauti nedidelių, iki 10 kilovatų (kW) galios saulės elektrinių įsirengimui. Šią paramą galės gauti elektrą savo poreikiams iš saulės šviesos gaminti planuojantys individualių namų savininkai – iš viso iki 2022 m. planuojama išdalinti daugiau kaip 16 mln. eurų ES paramos lėšų, rašoma ministerijos pranešime.
Plačiau
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose 2019-02-04 / Kvietimai Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują konkursą į vasaros stovyklą Jungtinėse Valstijose
Baltijos-Amerikos Laisvės fondas jau septintą vasarą organizuoja Lyderystės Akademijos programos stovyklą Jungtinėse Valstijose 30-čiai vienuoliktų klasių gimnazistų iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Stovyklos tikslas yra suteikti unikalią progą Baltijos šalių gimnazistams pasimokyti lyderystės ir verslumo, išbandyti save įvairiose praktinėse užduotyse ir susipažinti su JAV kultūra, o taip pat ir su savo bendraamžiais iš kitų Baltijos šalių.
Plačiau