Naujienos / Kvietimai

Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“

Kuržeme verslo inkubatorius, bendradarbiaujant su žaliųjų technologijų klasteriu, kviečia Jus registruotis ir dalyvauti verslumą bei kūrybiškumą skatinančiame renginyje - „Vasaros verslumo mokykla jaunimui #2“, kuri yra LLI - 157 BEE Lab projekto dalis (Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation).

Pagrindinis tikslas - suteikti jaunuoliams pagrindų, kaip pradėti savarankiškai verslauti, generuoti idėjas ir jas įgyvendinti. Tai puiki galimybė išbandyti įgytas žinias ir save pradedant verslą, susipažinti su kitais dalyvaujančiais bendraminčiais. Vasaros verslumo mokykloje, jaunuoliai turės galimybę per 4-ias dienas įgyti žinių apie verslumą, dalyvauti praktiniuose užsiėmimuose, išmokti verslumo teorijos pagrindų ir taip pat sutikti įvairių pramonės šakų verslo profesionalų. Jeigu planuojate sieti savo ateitį su verslumu, tuomet ši vasaros mokykla kaip tik Jums!

Vasaros verslumo mokykla vyks nuo 2019 m. rugpjūčio 27 d. iki rugpjūčio 30 d. Kalnsētas Park Stage, Kalnsētas, Saldus, Latvija (vieta bus nurodyta renginio programoje, kuri šiuo metu yra tikslinama).

Norintys registruotis ir dalyvauti, prašome siųsti pranešimus dėl dalyvavimo iki 2019 m. rugpjūčio 23 d. į evita@greentechlatvia.eu el. paštą. Prieš siunčiant, prašome į CC laukelį įterpti vadybininke@rietavovic.lt el. pašto adresą.

Dalyvių skaičius ribotas.

Registracija ir dalyvavimas - nemokamas.

Oficialus kvietimas:

Ankstesnės naujienos

PopUp Lab seminaras - dirbtuvės „Sumanios socialinės paslaugos“ 2019-08-07 / Kvietimai PopUp Lab seminaras - dirbtuvės „Sumanios socialinės paslaugos“

Informuojame, kad jau vykdome registraciją į PopUp Lab seminarą - dirbtuves „Sumanios socialinės paslaugos“, kuris vyks 2019 m. rugsėjo 09/10 dienomis. Seminaro metu išgryninsime socialinių paslaugų idėjas, suteiksime joms verslumo pagreitį atsižvelgdami į klientų poreikius ir planuosime šių paslaugų įgyvendinimą.

Plačiau
Sumanios socialinės paslaugos 2019-04-19 / Kvietimai Sumanios socialinės paslaugos

Informuojame, kad seminaras - dirbtuvės 2019 m. balandžio 29 - 30 dienomis nebeįvyksSeminaras - dirbtuvės nukeliamas į 2019 m. rugpjūčio - rugsėjo mėnesį.
Seminaras – dirbtuvės skirtos socialinių paslaugų teikėjams. Seminaro metu išgryninsime socialinių paslaugų idėjas, suteiksime joms verslumo pagreitį atsižvelgdami į klientų poreikius ir planuosime šių paslaugų įgyvendinimą.

Plačiau
Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis! 2019-04-17 / Kvietimai Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis!
Smakfesten, Karlshamnas, 2019 m. liepos 18-19-20 dienomis. Po dvejų metų didžiulės sėkmės mes grįžtame su žymiausiu Blekingės gastronomijos renginiu. SMAKFESTEN - gastronomijos festivalis skirtas gamintojams ir vartotojams, kurie vertina kokybę, autentiškumą bei puoselėja meilę maistui ir aplinkai.
Plačiau