Naujienos / Kvietimai

BEE Lab projekto baigiamoji konferencija

Nuo 2017 m. balandžio mėn. keturi BEE Lab projekto partneriai iš Latvijos ir Lietuvos: Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Talsu savivaldybė, Žaliųjų ir išmaniųjų technologijų klasteris bei Klaipėdos valstybinė kolegija vykdydami projektą skatino verslumą nutolusiose vietovėse. Kviečiame jus į baigiamąją konferenciją susipažinti su projekto rezultatais ir išgirsti įkvepiančių, įdomių istorijų iš projekto vykdytojų ir dalyvių.

Registracijos nuoroda - http://bit.ly/2lrs5ER

BEE Lab projekto baigiamosios konferencijos programa.pdf

PROGRAMA:

REGISTRACIJA:

 

Ankstesnės naujienos

Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje 2019-08-20 / Kvietimai Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje
Kviečiame registruotis ir dalyvauti metturgyje, kuris vyks Rietavo miesto Mykolinių šventės metu 2019 m. rugsėjo 28 - 29 dienomis. Kasmet siekiama sustiprinti metturgio unikalias tradicijas, Mykolinių šventės žinomumą Lietuvoje ir įgauti tautinio paveldo tradicinių renginių, kasmetinės šventės organizavimo sertifikatą, todėl pageidaujame, kad šventėje dalyvautų kuo daugiau tradicinių amatininkų (demonstruojančių savo amatą), kurių gaminiai yra sertifikuoti ir pripažinti tautinio paveldo produktais.
Plačiau
Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“ 2019-08-13 / Kvietimai Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“
Kuržeme verslo inkubatorius, bendradarbiaujant su žaliųjų technologijų klasteriu, kviečia Jus registruotis ir dalyvauti verslumą bei kūrybiškumą skatinančiame renginyje - „Vasaros verslumo mokykla jaunimui #2kuri yra dalis LLI - 157 BEE Lab projekto dalis (Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation).
Plačiau
Sumanios socialinės paslaugos 2019-04-19 / Kvietimai Sumanios socialinės paslaugos

Informuojame, kad seminaras - dirbtuvės 2019 m. balandžio 29 - 30 dienomis nebeįvyksSeminaras - dirbtuvės nukeliamas į 2019 m. rugpjūčio - rugsėjo mėnesį.
Seminaras – dirbtuvės skirtos socialinių paslaugų teikėjams. Seminaro metu išgryninsime socialinių paslaugų idėjas, suteiksime joms verslumo pagreitį atsižvelgdami į klientų poreikius ir planuosime šių paslaugų įgyvendinimą.

Plačiau
Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis! 2019-04-17 / Kvietimai Patirkite patį skaniausią Blekingės vakarėlį su mumis!
Smakfesten, Karlshamnas, 2019 m. liepos 18-19-20 dienomis. Po dvejų metų didžiulės sėkmės mes grįžtame su žymiausiu Blekingės gastronomijos renginiu. SMAKFESTEN - gastronomijos festivalis skirtas gamintojams ir vartotojams, kurie vertina kokybę, autentiškumą bei puoselėja meilę maistui ir aplinkai.
Plačiau