Naujienos / Kvietimai

Švedijos, Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos kūrėjų trumpametražinių filmų peržiūros ir diskusijos

Pirmą kartą Rietave vyks Švedijos, Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvių kūrėjų trumpametražinių filmų peržiūros! Neprasleiskite progos 2019 m. spalio 21 d. 15.00 val. atvykti į Rietavo savivaldybės kultūros centrą ir pasinerti į kino kultūrą. Renginio metu galėsite išvysti kiek neįprastus (netradicinius) filmus, susipažinti su kitais filmų entuziastais ar kūrėjais bei atrasti naujų kontaktų.

Vyksiantis renginys, tai dalis Interreg V-A Pietų Baltijos bendradarbiavimo per sieną 2014-2020 programos, FilmNet (South Baltic Film and Culture Network - Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas) projekto dalis.

Registracijos būdai: http://bit.ly/31nvp2U, mob. tel. +370 656 77 132, el. p. rietavoturizmas@gmail.com.

*Renginį moderuos televizijos prodiuseris ir žurnalistas Domas Burkauskas.

*Renginys nemokamas.

Ankstesnės naujienos

Vartotojams atsakingas verslas 2019-10-02 / Kvietimai Vartotojams atsakingas verslas

Nacionalinė vartotojų konfederacija siūlo Jums susipažinti su Vartotojams atsakingo verslo sertifikavimo (toliau-VAV) programa, kuri suteikia galimybę Jūsų įmonei tapti VAV ženklo naudotoju.

Plačiau
Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija 2019-09-12 / Kvietimai Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija
Kviečiame Jus 2019 m. rugsėjo 16 d. 11.00 val. į projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamąją konferenciją, kurioje bus pristatomi tarptautinių partnerių ir Rietavo sav. pasiekimai, pasidalinta ateities perspektyvomis dėl CO2 emisijų mažinimo bei galimybė iš arčiau pamatyti išmanų krovininį automobilį - pirmąją tokio tipo transporto priemonę Lietuvoje.
Plačiau
BEE Lab projekto baigiamoji konferencija 2019-09-03 / Kvietimai BEE Lab projekto baigiamoji konferencija

Nuo 2017 m. balandžio mėn. keturi BEE Lab projekto partneriai iš Latvijos ir Lietuvos: Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Talsu savivaldybė, Žaliųjų ir išmaniųjų technologijų klasteris bei Klaipėdos valstybinė kolegija vykdydami projektą skatino verslumą nutolusiose vietovėse. Kviečiame jus į baigiamąją konferenciją susipažinti su projekto rezultatais ir išgirsti įkvepiančių, įdomių istorijų iš projekto vykdytojų ir dalyvių.

Plačiau
Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje 2019-08-20 / Kvietimai Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje
Kviečiame registruotis ir dalyvauti metturgyje, kuris vyks Rietavo miesto Mykolinių šventės metu 2019 m. rugsėjo 28 - 29 dienomis. Kasmet siekiama sustiprinti metturgio unikalias tradicijas, Mykolinių šventės žinomumą Lietuvoje ir įgauti tautinio paveldo tradicinių renginių, kasmetinės šventės organizavimo sertifikatą, todėl pageidaujame, kad šventėje dalyvautų kuo daugiau tradicinių amatininkų (demonstruojančių savo amatą), kurių gaminiai yra sertifikuoti ir pripažinti tautinio paveldo produktais.
Plačiau
Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“ 2019-08-13 / Kvietimai Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“
Kuržeme verslo inkubatorius, bendradarbiaujant su žaliųjų technologijų klasteriu, kviečia Jus registruotis ir dalyvauti verslumą bei kūrybiškumą skatinančiame renginyje - „Vasaros verslumo mokykla jaunimui #2kuri yra dalis LLI - 157 BEE Lab projekto dalis (Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation).
Plačiau