Naujienos / Kvietimai

Vartotojams atsakingas verslas

Nacionalinė vartotojų konfederacija, ugdydama sąmoningus ir atsakingus vartotojus bei skatindama atsakingą verslą, pradeda vykdyti LR Teisingumo ministerijos, Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos remiamą „Vartotojams atsakingo verslo“ (toliau VAV) sertifikavimo programą. Kviečiame įmones, esančias arba siekiančioms tapti atsakingomis vartotojų atžvilgiu, kreiptis į Nacionalinę vartotojų konfederaciją dėl dalyvavimo VAV programoje. VAV sertifikavimo programos tikslas – skatinti socialiai atsakingą verslą ir vartotojų sąmoningumą.

Suteiktas VAV ženklas suteiks jums:

  • Didesnę įmonės vardo ir/ar prekės ženklo sklaidą masinėse informavimo priemonėse.
  • Galimybę viešai deklaruoti atsakingo vartojimo skatinimą bei taip įgyti konkurencinį pranašumą.
  • Galimybę visur, kur skelbiamas Jūsų įmonės pavadinimas, naudoti VAV ženklą, kaip atsakingos įmonės įvertinimą.

Daugiau sužinoti apie VAV sertifikavimą galite http://vartotojuteises.lt/vav_sertifikavimas

Nacionalinė vartotojų konfederacija - nesiekianti pelno, vartotojų asociacija, įkurta 2003 metais. Pagrindinis Konfederacijos tikslas – nacionaliniu ir tarptautiniu mastu atstovauti Lietuvos vartotojų ir vartotojų teises ginančių organizacijų interesus valstybės institucijose, verslo struktūrose bei visuomeniniame sektoriuje, tenkinti kitus viešuosius interesus (www.vartotojai.eu).

Rekomendacija.pdf

Anketa.odt

Ankstesnės naujienos

Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija 2019-09-12 / Kvietimai Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija
Kviečiame Jus 2019 m. rugsėjo 16 d. 11.00 val. į projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamąją konferenciją, kurioje bus pristatomi tarptautinių partnerių ir Rietavo sav. pasiekimai, pasidalinta ateities perspektyvomis dėl CO2 emisijų mažinimo bei galimybė iš arčiau pamatyti išmanų krovininį automobilį - pirmąją tokio tipo transporto priemonę Lietuvoje.
Plačiau
BEE Lab projekto baigiamoji konferencija 2019-09-03 / Kvietimai BEE Lab projekto baigiamoji konferencija

Nuo 2017 m. balandžio mėn. keturi BEE Lab projekto partneriai iš Latvijos ir Lietuvos: Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Talsu savivaldybė, Žaliųjų ir išmaniųjų technologijų klasteris bei Klaipėdos valstybinė kolegija vykdydami projektą skatino verslumą nutolusiose vietovėse. Kviečiame jus į baigiamąją konferenciją susipažinti su projekto rezultatais ir išgirsti įkvepiančių, įdomių istorijų iš projekto vykdytojų ir dalyvių.

Plačiau
Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje 2019-08-20 / Kvietimai Kvietimas registruotis ir dalyvauti Mykolinių metturgyje
Kviečiame registruotis ir dalyvauti metturgyje, kuris vyks Rietavo miesto Mykolinių šventės metu 2019 m. rugsėjo 28 - 29 dienomis. Kasmet siekiama sustiprinti metturgio unikalias tradicijas, Mykolinių šventės žinomumą Lietuvoje ir įgauti tautinio paveldo tradicinių renginių, kasmetinės šventės organizavimo sertifikatą, todėl pageidaujame, kad šventėje dalyvautų kuo daugiau tradicinių amatininkų (demonstruojančių savo amatą), kurių gaminiai yra sertifikuoti ir pripažinti tautinio paveldo produktais.
Plačiau
Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“ 2019-08-13 / Kvietimai Kvietimas registruotis į „Vasaros verslumo mokykla jaunimui“
Kuržeme verslo inkubatorius, bendradarbiaujant su žaliųjų technologijų klasteriu, kviečia Jus registruotis ir dalyvauti verslumą bei kūrybiškumą skatinančiame renginyje - „Vasaros verslumo mokykla jaunimui #2kuri yra dalis LLI - 157 BEE Lab projekto dalis (Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation).
Plačiau