Naujienos / Kvietimai

Priimamos paraiškos individualioms stipendijoms gauti

Lietuvos kultūros taryba (LKT) pradeda įgyvendinti savaitės pradžioje paskelbtas COVID-19 plitimo pasekmių švelninimo priemones: skelbiamas individualių stipendijų konkursas.

Kaip jau skelbta anksčiau, šio konkurso fondą sudaro 600 tūkst. eurų, o stipendijos kultūros ir meno kūrėjams bus skiriamos 3 mėn. (viso – po 1800 eurų).

Primename, kad dėl paskelbto karantino LKT dirba nuotoliniu būdu, todėl paraiškų įteikti asmeniškai nėra galimybės. Paraiškas dėl individualių stipendijų Tarybai prašome siųsti naudojantis Lietuvos pašto paslaugomis (galioja pašto spaude nurodyta data) adresu Naugarduko g. 10, LT01309 Vilnius ant voko nurodant „Stipendijos paraiška“, arba elektroniniu paštu stipendijos@ltkt.lt (patvirtintos saugiu elektroniniu parašu). Po kvietime nustatyto termino (t.y. balandžio 17 d. imtinai) pabaigos pateiktos paraiškos nevertinamos.

Taip pat atkreipiame dėmesį, jog aktualius stipendijų konkursus (pagal kultūros ir meno sritį) kuruojančių LKT administracijos darbuotojų kontaktus rasite sričių ir programų kuratorių skiltyje.

Informacijos autorius - Lietuvos kultūros taryba, https://www.ltkt.lt/

Ankstesnės naujienos

Seminaras „Vietos gamybos žemės ūkio ir maisto produktų vartojimo didinimas plėtojant trumpąsias maisto tiekimo grandines ir formuojant vietos maisto sistemas savivaldybių lygiu” 2019-11-11 / Kvietimai Seminaras „Vietos gamybos žemės ūkio ir maisto produktų vartojimo didinimas plėtojant trumpąsias maisto tiekimo grandines ir formuojant vietos maisto sistemas savivaldybių lygiu”
Informuojame, kad 2019 m. lapkričio 14 d. nuo 13.00 - 16.40 val. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre vyks žinių perdavimo seminaras „Vietos gamybos žemės ūkio ir maisto produktų vartojimo didinimas plėtojant trumpąsias maisto tiekimo grandines ir formuojant vietos maisto sistemas savivaldybių lygiu”. Susitikimo metu bus ieškoma sprendimų, kurie sudarytų palankias sąlygas vietos maisto produktams dominuoti vietos rinkoje, kalbama apie ūkininkų produkcijos konkurencingumo stiprinimą. Susipažinsime su kitų ES šalių gerąja patirtimi ir finansinėmis paramomis, skirtomis palaikyti vietos maisto gamintojus.
Plačiau
Švedijos, Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos kūrėjų trumpametražinių filmų peržiūros ir diskusijos 2019-10-17 / Kvietimai Švedijos, Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos kūrėjų trumpametražinių filmų peržiūros ir diskusijos
Pirmą kartą Rietave vyks Švedijos, Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvių kūrėjų trumpametražinių filmų peržiūros! Neprasleiskite progos 2019 m. spalio 21 d. 15.00 val. atvykti į Rietavo savivaldybės kultūros centro mažąją salę ir pasinerti į kino kultūrą. Renginio metu galėsite išvysti kiek neįprastus (netradicinius) filmus, susipažinti su kitais filmų entuziastais ar kūrėjais bei atrasti naujų kontaktų.
Plačiau
Vartotojams atsakingas verslas 2019-10-02 / Kvietimai Vartotojams atsakingas verslas

Nacionalinė vartotojų konfederacija siūlo Jums susipažinti su Vartotojams atsakingo verslo sertifikavimo (toliau-VAV) programa, kuri suteikia galimybę Jūsų įmonei tapti VAV ženklo naudotoju.

Plačiau
Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija 2019-09-12 / Kvietimai Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamoji konferencija
Kviečiame Jus 2019 m. rugsėjo 16 d. 11.00 val. į projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL - Low Carbon Logistics) baigiamąją konferenciją, kurioje bus pristatomi tarptautinių partnerių ir Rietavo sav. pasiekimai, pasidalinta ateities perspektyvomis dėl CO2 emisijų mažinimo bei galimybė iš arčiau pamatyti išmanų krovininį automobilį - pirmąją tokio tipo transporto priemonę Lietuvoje.
Plačiau