Naujienos / Renginių rezultatai

„Mero pusryčiai“ su neformalia jaunimo grupe. Projektas „Rietavo jaunimas – savo ateitį kuriame patys“

Š. m. kovo 27 dieną Rietavo savivaldybėje įvyko „Mero pusryčių“ susitikimas su jaunimu, kurios metu neformali grupė – šeši Rietavo Lauryno Ivinskio dešimtokai: Rolandas Dockevičius, Danielius Jonušas, Tomas Ruginis, Antanas Aužbikavičius, Lukas Norkevičius ir Snieguolė Piekutė pristatė vykdomą projektą „Rietavo jaunimas – savo ateitį kuriame patys“ finansuojamą pagal veiksmo „Jaunimas Europai“ priemonę „Jaunimo iniciatyvos“.

Projekto tikslas - didinti Rietavo savivaldybės jaunimo užimtumą per meninę, sportinę veiklą. Todėl jaunimas, siekdamas kuo įdomiau praleisti laisvalaikį sugalvojo, kad būtų galima įrengti Rietave dažasvydžio aikštelę.

Jaunimas pasakojo merui, kokia veikla vykdant projektą jau yra įgyvendinama. Tai – susitikimai, diskusijos su bendraamžiais, draugais, medžiotojų būreliu, savivaldybės, verslo, jaunimo organizacijų atstovais. Vykta į kelionę, skirtą susipažinti ir gauti informacijos iš tokia veikla užsiimančių žmonių.

Didžiausia problema vykdant projektą – galimų plotų paieška. Jaunimas prašė mero pagalbos padėti surasti tinkamą aikštelę. Merui projekto idėja patiko ir jis pažadėjo pagelbėti ieškant tinkamos vietos dažasvydžiui įrengti.

Susitikime taip pat dalyvavo Klaipėdos dažasvydžio klubo atstovas Kęstutis Medelis. Jis papasakojo kokia turėtų būti aikštelė, kaip ją įrengti bei pažadėjo suteikti reikalingą informaciją, konsultacijas ir bendradarbiauti rengiant įvairias varžybas ir turnyrus.

Ankstesnės naujienos

Apdovanojimai 2008-08-28 / Renginių rezultatai Apdovanojimai
Europos verslininkystės apdovanojimais (EVA) įvertinami ir apdovanojami  sėkmingiausiai dirbantys verslininkystės bei verslumo skatintojai Europoje, išskiriami geriausi verslumo principai ir jų pritaikymas, pabrėžiama verslumo sukurtos vertės svarba ir padrąsinami bei įkvepiami potencialūs verslininkai.
Plačiau