Naujienos / Renginių rezultatai

Ir mamos ir jų vaikai galėjo kartu mokytis Pelaičių vaikų dienos centre

2015 balandžio 17 dieną 13 jaunų Rietavo savivaldybės moterų iš Kadagynų, Vatušių, Pjaulių, Labardžių, Girėnų, Tverų, Giliogirio, Žadvainių, Girdvainių susirinko į mokymus „Verslo motyvavimas ir planavimas" (pagal Rietavo moterų užimtumo centro įgyvendinamą projektą „Jaunos Rietavo savivaldybės moterys perima patirtį“, Nr. LEADER-14-RIETAVAS-03-007).

Savęs ir savo kolegių motyvavimui ir savo verslų planavimui projekto dalyvės naudos Sėkmės komandų metodą. Dėl to jos susibūrė į dvi Sėkmės komandas ir jau gegužės pabaigoje susitiks eiliniame sėkmės komandų susitikime. O pirmojo susitikimo metu visos suformulavo savo verslo vystymo tikslus metams į priekį.

Sėkmės komandų metodas jau yra išbandytas Rietave, įgyvendinant projektą „Going Abroad". Mokymai vyko Pelaičiuose, bendruomenės kuriamame vaikų dienos centre. Todėl mamos galėjo atsivesti ir vaikus – mamos mokėsi, vaikai žaidai, o visi kartu prisidėjo prie Pelaičių vaikų dienos centro įdarbinimo. Mokymus organizavo ir vedė Rietavo verslo informacijos centras.

 

 

 

Galerija:


Ankstesnės naujienos

Rietavo Dovanynės 2014-12-18 / Renginių rezultatai Rietavo Dovanynės
Pietų Baltijos programos Projekto “BCP - Verslo ir kultūros partnerystė“ įgyvendintojai sumanė paskatinti verslo ir kultūros įmones, organizacijas ir pavienius verslininkus, kultūros ar meno veikėjus pasikeisti dovanomis ir taip užmegzti glaudesnius ryšius, geriau pažinti vieni kitus.
Plačiau