Naujienos / Renginių rezultatai

Rietavo amatininkams, vietos gamintojams ir kūrėjams

Birželio 28 dienos Rietavo vietos gamintojų turgus miesto aikštėje smagiai nušurmuliavo ir jau ruošiamės sekančiam turgui, mat sumanymas, kad šis turgus išsivystytų ir taptų tradiciniu, rietaviškius vienijančiu renginiu, kur galima parodyti ir parduoti ką auginame, gaminame, kuriame, pabendrauti ir pasidalinti savo receptais, atradimais ir kartu pageneruoti naujų idėjų.

Liepos mėnesį tokio turgaus neorganizuosime, nes vyksta net dvi mugės – liepos 24 ir 26 dienomis. Žemiau informacija apie šias muges/renginius.

Tačiau rugpjūčio pabaigoje vėl planuojame turgų! Rugpjūčio pradžioje pranešime datą, o vieta nesikeičia – Rietavo centrinė aikštė. Sekite naujienas ir skelbimus www.veik.rietave.lt ir socialiniuose tinkluose.

O žemiau informacija apie liepos mėnesio muges/renginius:

Liepos 24 dieną Medingėnuose vyks konferencija-mugė „Amatų namai Medingėnuose“. Amatininkų ir vietos produktų gamintojų mugė prasidės 13 val. ir vyks Medingėnuose prie Medingėnų kultūros namų. Norintiems dalyvauti ar sužinoti daugiau – skambinkite susitarti su Irena Bagdoniene tel. +370 610 64 789, el. p. - irenabagdoniene66@gmail.com

Liepos 26 dieną, sekmadienį,prie Rietavo turgaus (atvykimas kelyje Rietavas-Kuliai už Sauslaukio pasukus į žvyrkelį) pirmą kartą šurmuliuos Viduramžių karybos, amatų ir folkloro kiemelis. Nuo 10 iki 13 valandos kiemelio lankytojus džiugins gyvosios istorijos pamokos – skambės folkloro muzika, veiks sutartinių mokykla, bus demonstruojami senieji amatai, kariai demonstruos viduramžių mūšius, galėsite pašaudyti iš lanko. Nuo rugpjūčio mėnesio kiemelis veiks kiekvieną sekmadienį.

Jeigu esate amatininkas ir norite prekiauti savo gaminiais, jei dainuojate folklorą ir norite pakoncertuoti, jei galite kitaip prisidėti prie kiemelio idėjos įgyvendinimo, tel. +370 605 50501, el. p. - valaiciusvirnas@gmail.com

Daugiau informacijos - https://goo.gl/z1dTVz

Ankstesnės naujienos

Rietavo verslo informacijos centras dalyvauja Socaialinės apsaugos ir darbo ministerijos rengiamoje konferencijoje 2015-07-01 / Renginių rezultatai Rietavo verslo informacijos centras dalyvauja Socaialinės apsaugos ir darbo ministerijos rengiamoje konferencijoje
Liepos 2 dieną, Vilniuje, vyks Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kartu su partneriais: Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba, Moterų informacijos centru ir Šiaulių universiteto Lyčių studijų centru vykdomo projekto „Moterų ir vyrų padėties skirtumų mažinimas ekonominių sprendimų priėmime Lietuvoje“ organizuojama konferencija „Investuok pelningai!“.
Plačiau
Ir mamos ir jų vaikai galėjo kartu mokytis Pelaičių vaikų dienos centre 2015-04-19 / Renginių rezultatai Ir mamos ir jų vaikai galėjo kartu mokytis Pelaičių vaikų dienos centre
2015 balandžio 17 dieną 13 jaunų Rietavo savivaldybės moterų iš Kadagynų, Vatušių, Pjaulių, Labardžių, Girėnų, Tverų, Giliogirio, Žadvainių, Girdvainių susirinko į mokymus „Verslo motyvavimas ir planavimas" (pagal Rietavo moterų užimtumo centro įgyvendinamą projektą „Jaunos Rietavo savivaldybės moterys perima patirtį", Nr. LEADER-14-RIETAVAS-03-007).
Plačiau