Naujienos / Renginių rezultatai

Rietavo verslo informacijos centras dalyvauja Socaialinės apsaugos ir darbo ministerijos rengiamoje konferencijoje

Liepos 2 dieną, Vilniuje, vyks Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kartu su partneriais: Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba, Moterų informacijos centru ir Šiaulių universiteto Lyčių studijų centru vykdomo projekto „Moterų ir vyrų padėties skirtumų mažinimas ekonominių sprendimų priėmime Lietuvoje“ organizuojama konferencija „Investuok pelningai!“. Konferencijoje pranešimą skaitys ir Rietavo verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė.

Ankstesnės naujienos

Ir mamos ir jų vaikai galėjo kartu mokytis Pelaičių vaikų dienos centre 2015-04-19 / Renginių rezultatai Ir mamos ir jų vaikai galėjo kartu mokytis Pelaičių vaikų dienos centre
2015 balandžio 17 dieną 13 jaunų Rietavo savivaldybės moterų iš Kadagynų, Vatušių, Pjaulių, Labardžių, Girėnų, Tverų, Giliogirio, Žadvainių, Girdvainių susirinko į mokymus „Verslo motyvavimas ir planavimas" (pagal Rietavo moterų užimtumo centro įgyvendinamą projektą „Jaunos Rietavo savivaldybės moterys perima patirtį", Nr. LEADER-14-RIETAVAS-03-007).
Plačiau
Rietavo Dovanynės 2014-12-18 / Renginių rezultatai Rietavo Dovanynės
Pietų Baltijos programos Projekto “BCP - Verslo ir kultūros partnerystė“ įgyvendintojai sumanė paskatinti verslo ir kultūros įmones, organizacijas ir pavienius verslininkus, kultūros ar meno veikėjus pasikeisti dovanomis ir taip užmegzti glaudesnius ryšius, geriau pažinti vieni kitus.
Plačiau