Naujienos / Renginių rezultatai

„Pietų Baltijos maisto inovacijų kultūros veikėjai“ projekto partnerių susitikimas

SB FICA South Baltic Food Innovation Culture Actors – Pietų Baltijos maisto inovacijų kultūros veikėjai | Gdańsk, Żuławy Region, Poland.

Rugsėjo 9 - 11 d. Gdańsk, Żuławy regione, Lenkijoje, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras drauge su Tauragės regiono muziejaus turizmo informacijos centru ir Pagėgių savivaldybės administracija dalyvavo „Pietų Baltijos maisto inovacijų kultūros veikėjai“ projekto partnerių susitikime. Lankėme unikalius ir gilią istoriją turinčius objektus, dalyvavome įvairiose dirbtuvėse: teko būti ir stebėti iš arti naminio alaus gaminimo procesą, išbandyti savo jėgas ir įgūdžius maisto gaminimo užsiėmimuose, prisiminti senas tradicijas ir papročius. Aktyviai dalyvavome diskusijose, kuriose buvo gvildenamos įvairios temos, kaip „istorija - dabartis“ ar „žasų įtaka nacionalinėje virtuvėje“, dalijomės gerąja patirtimi.

Daugiau akimirkų iš susitikimo: goo.gl/JiY2UZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rietavo TVIC (@rietavotvic) on

Ankstesnės naujienos

Kvietimas į Mykolinių metturgį 2018-08-12 / Renginių rezultatai Kvietimas į Mykolinių metturgį
Kviečiame visus vietos gamintojus, tautinio paveldo atstovus iš Rietavo savivaldybės ar kitų Lietuvos vietų registruotis ir dalyvauti šįmet vyksiančiame Mykolinių metturgyje, kuris kasmet sulaukia vis didesnio žmonių susidomėjimo!
Plačiau