Naujienos / Renginių rezultatai

Kūrybinė laboratorija tirianti technologines, meno ir verslo inovacijas įvairiuose sektoriuose

2022 metų rugsėjo 14-16 dienomis Pietų Baltijos Interreg  programos 3-čio paraiškų koncepcijoms parengti kvietimo projekto "T-A-B - Creative Lab for exploring Tech, Art and Business innovation in different sectors" (Kūrybinė laboratorija tirianti technologines, meno ir verslo inovacijas įvairiuose sektoriuose) partneriai iš Švedijos, Lenkijos ir Lietuvos susirinko į darbinę kūrybinę sesiją Ščecine, Lenkijoje.

Susitikimo metu buvo parengta naujo reguliaraus projekto koncepcija. Nauju projektu bus siekiama vystyti tarptautinį inovacijų centrų tinklą, naujus verslo spartinimo formatus, piliečių dialogą užtikrinant tvarų vietovių vystymąsi.

Projekto partneriai:

• Blue Science Park, Švedija;

• Karlskronos savivaldybė, Švedija;

• Ščecino meno akademija, Lenkija;

• Vakarų Pomeranijos IKT klasteris, Lenkija;

• VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Lietuva. 

 

Ankstesnės naujienos

Stumtelėjimas Pietų Baltijos regione 2022-06-24 / Renginių rezultatai Stumtelėjimas Pietų Baltijos regione
2022 metų birželio 22-23 d. Pietų Baltijos Interreg  programos 3-čio paraiškų koncepcijoms parengti kvietimo projekto „SB Nudging - Nudging in the South Baltic Region“ (Stumtelėjimas Pietų Baltijos regione) partneriai iš Švedijos, Lenkijos, Vokietijos ir Lietuvos susirinko į darbinę sesiją Kristianstade, Švedijoje.
Plačiau
Dalyvavimas "GovTech" renginyje 2021-01-28 / Renginių rezultatai Dalyvavimas "GovTech" renginyje
Rietavo turizmo ir informacijos centras šiandien dalyvauja " GovTech" strateginė Lietuvos kryptis? renginyje ir domisi kaip užtikrinti, kad atvirumas ir eksperimentavimas taptų viešojo sektoriaus darbo kultūros, o ne tik strateginių dokumentų dalimi? ar inovacijos, sprendžiančios viešojo sektoriaus ir socialines problemas, gali būti strateginė Lietuvos kryptis? Ar GovTech startuoliai bei jiems atviras viešasis sektorius gali tapti Lietuvos ateities ekonomikos bei skaitmeninės transformacijos pagrindu?
Plačiau