Naujienos / RTVIC pranešimai

ES Baltijos jūros regiono strategijos Švietimo prioriteto seminaras Vilniuje

2016 balandžio 26 d. Vilniaus universitete, Vilniuje vyko ES Baltijos jūros regiono strategijos Švietimo prioriteto seminaras, kuriame dalyvavo Lietuvos universitetų, kolegijų, verslo paramos organizacijų, ministerijų atstovai.

Seminarą organizavo Švietimo prioriteto koordinatoriai Anders Bergstrom, Švedija ir Solveg Schmidt, Vokietija. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras aktyvus veikėjas įgyvendinant Baltijos jūros regiono strategiją - dalyvaudamas flagmane (flagship) „Baltijos mokymo programa“ ir ketindamas dalyvauti dar dviejuose flagmanuose – Verslumo Laboratorija ir Mokymasis visą gyvenimą, vysto ir planuoja bendrus projektus su partneriais iš Baltijos jūros regiono. 

Seminare dalyvavo Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė ir projektų administratorė Rasa Baliulevičienė, jo metu buvo pristatytas Rietavas ir Rietavo savivaldybėje vykdomi projektai.

Ankstesnės naujienos

Sklinda žinia apie Pieno kelią 2016-04-26 / RTVIC pranešimai Sklinda žinia apie Pieno kelią
„Pieno kelias“ tarp 10 naujų idėjų kaip įdomiai praleisti savaitgalį ar nustebinti į svečius užsukusius užsieniečius – teigia kosmetikos parduotuvių „Douglas“ žurnalas, platinamas visoje Lietuvoje 40 000 egz. Pusė šio tiražo jau pasiekė būsimus lankytojus su žurnalu „Žmonės“.
Plačiau