Naujienos / RTVIC pranešimai

Padovanok gerą darbą Lietuvai

Kviečiame pilietiškus žmones, socialiai atsakingas įmones ir aktyvias bendruomenes interneto svetainėje „Aš už Lietuvą!" pasirinkti vieną iš šimtų įdomių veiklų.

Pilietinis projektas „Aš už Lietuvą!" pirmasis pasitinka mūsų valstybės atkūrimo šimtmetį. Jo idėja – padovanoti po gerą darbą savo šaliai ir taip drauge kurti šaunesnę Lietuvą. 

Pilietiškumas dar niekada nebuvo toks paprastas ir smagus! 

Darbus Lietuvai galima rinktis pagal miestus, pomėgius, amžių, masiškumą ar net nuotaiką. Sąraše greta linksmų veiklų rikiuojasi rimtos, intelektualias papildo sportinės ar net karinės. Turite savų idėjų kaip galite gražinti šalį? Projekto svetainėje taip pat galima siūlyti savo idėjas ir pakviesti jas įgyvendinti savanorius!

Lietuvoje yra daug iniciatyvių žmonių, norinčių ir galinčių daryti gerus darbus. Siekiame juos suvienyti, paskatinti ir padėti padaryti daugiau. Tikimės, kad idėja padovanoti gerą darbą Lietuvai taps gražia ir prasminga tradicija.

Šiandien „Aš už Lietuvą!" kviečia rinktis gerą darbą savo šaliai ir padovanoti jį gegužės 27-ąją.

Ankstesnės naujienos

Sklinda žinia apie Pieno kelią 2016-04-26 / RTVIC pranešimai Sklinda žinia apie Pieno kelią
„Pieno kelias“ tarp 10 naujų idėjų kaip įdomiai praleisti savaitgalį ar nustebinti į svečius užsukusius užsieniečius – teigia kosmetikos parduotuvių „Douglas“ žurnalas, platinamas visoje Lietuvoje 40 000 egz. Pusė šio tiražo jau pasiekė būsimus lankytojus su žurnalu „Žmonės“.
Plačiau