Naujienos / RTVIC pranešimai

Profesinis mokymas ir aukštasis mokslas Rietave

Žemaitijos kolegija pertvarkoma į instituciją, kuri ruoš specialistus dviejuose lygiuose: profesiniame mokyme ir aukštajame moksle. Nuo birželio pirmosios kviečiame teikti prašymus ir dokumentus Rietave, L.Ivinskio g.5, pirmame aukšte, bibliotekos patalpose.

Plungės technologijų ir verslo mokyklos Rietavo filiale kviečiame mokytis jaunimą po dešimties ir po dvylikos klasių. Baigusiuosius dešimt klasių kviečiame mokytis elektriko, kompiuteristo, dekoratyvinio apželdinimo ir žemės ūkio verslo darbuotojo specialybių. Mokymosi trukmė 3 metai. Po dviejų metų įgysite ir brandos atestatą. Baigusiuosius dvylika klasių kviečiame mokytis apskaitininko, automobilių mechaniko, elektriko, programuotojo, dekoratyvinio apželdinimo ir žemės ūkio verslo darbuotojo profesijų. Mokymosi trukmė 1 arba 2 metai. Profesinis mokymas yra nemokamas, moksleiviai gaus stipendijas. Besimokantieji įgys teorinių ir praktinių įgūdžių laboratorijose su modernia įranga ir pažangiomis technologijomis. Visi pageidaujantys apgyvendinami moderniame renovuotame  bendrabutyje už labai mažą bazinę 5 Eur/mėn. kainą. Siūlomos įdomios laisvalaikio formos, jauki ir saugi aplinka asmenybės tobulėjimui.

Klaipėdos valstybinės kolegijos Rietavo studijų centras kviečia studijuoti informacinių sistemų inžinerijos, dekoratyviosios želdininkystės ir agroverslų technologijų programų dieninėse ir ištęstinėse studijose. Studijų trukmė 3 - 4 metai. Įgyjamas profesinio bakalauro laipsnis.

Kurk savo karjerą tinkamai - pirmiausiai išmokdamas profesionalaus amato, o po to studijuodamas aukštajame moksle. Visa tai gali padaryti Rietave!

Informacija teikiama telefonais: 8(448) 68471, 868251567, el.p. zemko@zemko.lt

Adresu: L.Ivinskio g. 5, Rietavas, LT90311

Ankstesnės naujienos