Naujienos / RTVIC pranešimai

Įspūdžiai iš bendradarbiavimo sesijos su SHIBUI PARTNERS

Gegužės 28 dienos rytas prasidėjo kiek kitaip nei įprastai – Rietavo organizacijų atstovai, verslininkai, startuoliai, verslo paramos ekspertai susirinko į patyriminius mokymus, kurių tikslas: komandos ir efektyvios komunikacijos formavimas, ambicingo bendro tikslo siekimas, asmeninės atsakomybės ir atsparumo nesėkmėms skatinimas. Mokymus vedė instruktoriai – ilgamečiai kariai profesionalai su įvairialype tarptautine patirtimi. Visi kartu diegėme netechnologinę inovaciją – šiuo atveju karyboje taikomi ir veikiantys procesai buvo perkeliami į organizacijų valdymo procesus.

Mokymų metu atliktos patyriminės užduotys atsako mums į daugybę neaiškių klausimų, tikrina ir tuo pačiu stiprina mūsų komandinį darbą, atsidavimą, o efektyvus komandinis darbas, kaip įprastai, organizacijoms, įstaigoms ar įmonėms padeda nuveikti ir pasiekti daugiau, nei grupei žmonių, kurie nori tenkinti tik savo asmenines ambicijas.

Vieno kariškio pacituota mintis, kad komanda stipri tiek, kiek stipri silpniausia jos grandis (Mark Grey) mus šią dieną palietė praktiškai, įsitikinome ir patyrėme tai, kiek yra svarbus bendradarbiavimas norint pasiekti užsibrėžtą tikslą.

Dėkojame visiems atvykusiems ir prisidėjusiems prie šių patyriminių mokymų. Mokymai, tai BEE Lab („Regionų verslumo stiprinimas įgalinant bendradarbiavimą per sieną“ – Boost regional Entrepreneurship by Enabling cross border cooperation) projekto dalis.

Ankstesnės naujienos

Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS 2019-05-21 / RTVIC pranešimai Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS

Turime unikalią galimybę kitaip praleisti 2019 m. gegužės 28 dieną ir įgauti neįkainojamos patirties su stiprių komandų formuotojais, situacijų instruktoriais, misijų dalyviais - SHIBUI PARTNERS, kurių metodai yra gerai žinomi ir vertinami ne tik Lietuvoje. Jų moto: „Tiesa yra ne tai, ką kažkas pasako, bet tai, ką patys išgyvenate”

Plačiau
Kvietimas į renginį Rietave kovo 21 d. „ES investicijų teikiamos galimybės neįgaliųjų reikmėms“ 2019-03-18 / RTVIC pranešimai Kvietimas į renginį Rietave kovo 21 d. „ES investicijų teikiamos galimybės neįgaliųjų reikmėms“
Lietuvos žmonių su negalia sąjunga 2019 m. kovo 21 d. 10.00 - 17.00 val. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre organizuoja informacinį renginį - mokymus „Europos Sąjungos investicijų teikiamos galimybės neįgaliųjų reikmėms“. Renginys skirtas regiono neįgaliųjų organizacijų, savivaldybių socialinės paramos/rūpybos skyrių, socialinių paslaugų skyrių, visuomeninių organizacijų dirbančių su socialinę atskirtį patiriančiais asmenimis atstovams.
Plačiau