Naujienos / RTVIC pranešimai

AKTUALI NFORMACIJA DĖL KORONAVIRUSO (COVID-19)

Informuojame, kad asmenys grįžę iš užsienio valstybių turi pateikti informaciją apie save Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui, interneto svetainėje http://nvsc.lrv.lt/covid-19 užpildydami anketą. Primename, kad gyventojai, grįžę iš užsienio valstybių ar turėję kontaktą su galimai infekuotu asmeniu, dėl savo sveikatos gali konsultuotis tel. 1808.

Asmenų, kuriems reikalinga saviizoliacija, dėmesiui! Iš užsienio šalių grįžę Rietavo savivaldybės, gyventojai, kuriems reikalinga asmenų saviizoliacija, tačiau tam jie neturi sąlygų, gali kreiptis į atsakingą Savivaldybės administracijos darbuotoją Joną Česnauską, mob. tel. +370 698 49 671. Koordinatoriai – Vytautas Dičiūnas, mob. tel. +370 698 49 694 ir Jolita Alseikienė, mob. tel. +370 682 56 760.

Saviizoliacijoje esančių asmenų aprūpinimu maisto produktais ir būtiniausiomis higienos priemonėmis turi pasirūpinti jų artimieji. Vienišais asmeninis pasirūpins seniūnijų socialiniai darbuotojai. Seniūnijų kontaktai.

RIETAVO SAVIVALDYBĖS GYVENTOJAMS:

BENDRA INFORMACIJA:

Jei kyla klausimų, kreipkitės į visuomenės sveikatos specialistę Rietavo savivaldybėje Ievą Tarozę (el. p. ieva.taroze@visuomenessveikata.lt, mob. tel. +370 655 93 783) arba viešųjų ryšių specialistę Žydrūnę Pociūtę (el.p. zydrune.pociute@visuomenessveikata.lt, mob. tel. +370 659 61 270).

Informacijos šaltinis - Rietavo savivaldybės administracija, rietavas.lt.

Ankstesnės naujienos

Svarbi informacija 2020-03-18 / RTVIC pranešimai Svarbi informacija

Atsižvelgdami į visame pasaulyje ir Lietuvoje susiklosčiusią situacij, susijusią su korona virusu (COVID-19), saugodami ne tik savo, bet ir aplinkinių sveikatą bei vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu dėl skelbiamo karantino šalyje, pranešame, kad Centras nepriims ir neaptarnaus lankytojų nuo 2020 m. kovo 16 d. iki kovo 30 d.

Plačiau
Anot jau­nuo­lio iš Ma­ke­do­ni­jos, Rie­ta­vas – la­bai ty­lus ir šva­rus mies­tas 2019-10-30 / RTVIC pranešimai Anot jau­nuo­lio iš Ma­ke­do­ni­jos, Rie­ta­vas – la­bai ty­lus ir šva­rus mies­tas
Jau nie­ko ne­be­ste­bi­na Rie­ta­ve kar­tas nuo kar­to ap­si­gy­ve­nan­tys ki­ta­tau­čiai – vi­si ži­no, jog tai Rie­ta­vo at­vi­ro jau­ni­mo cen­tro tarp­tau­ti­niai sa­va­no­riai. Vie­nas jų – Di­me Da­nov – Rie­ta­ve pra­lei­do 8 mė­ne­sius. Di­me į Rie­ta­vą at­ke­lia­vo iš Šiau­rės Ma­ke­do­ni­jos, Skop­je mies­to. Sa­va­no­riau­ti vai­ki­nas la­bai troš­ko, o į Lie­tu­vą pa­te­ko at­si­tik­ti­nai.
Plačiau
Stotelę papuošė vaikų piešinys 2019-10-29 / RTVIC pranešimai Stotelę papuošė vaikų piešinys
La­bar­džių kai­mo gy­ven­to­jai tu­rė­tų ma­lo­niai nu­steb­ti – iki tol švie­siai ža­lios spal­vos bu­vu­si niū­ro­ka au­to­bu­sų sto­te­lė tar­si at­gi­mė. Ant jos pui­kuo­ja­si Rie­ta­vo so­cia­li­nių pa­slau­gų cent­ro vai­kų die­nos cent­ro „Būk ma­no drau­gas“ pie­ši­nys, kvie­čian­tis su­si­mąs­ty­ti apie tai, kad nuo el­ge­sio ke­ly­je pri­klau­so ne tik mū­sų, bet ir ap­lin­ki­nių gy­ve­ni­mai.
Plačiau
Lietuvos ambasadoriaus Italijoje su šeima apsilankymas 2019-08-26 / RTVIC pranešimai Lietuvos ambasadoriaus Italijoje su šeima apsilankymas
2019 m. rugpjūčio 14 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda sulaukė ypatingų svečių - Lietuvos ambasadorių Italijoje Ričardą Šlepavičių su šeima. Susitikimo metu, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda: direktorė Laima Dockevičienė ir projektų administratorė Rasa Baliulevičienė pristatė Rietavo savivaldybėje egzistuojančias ir vystomas iniciatyvas, vykdomus unikalius projektus ir plačiai užsimezgusius tarptautinius bendradarbiavimo ryšius.
Plačiau