Naujienos / Verslo informacija

VMI paskelbė 32 tūkst. verslininkų sąrašą, tiesiogiai nukentėjusių nuo COVID-19

Ankstesnės naujienos

Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems! 2017-12-16 / Verslo informacija Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems!
Gruodžio 14 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras organizavo seminarą - "Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems!". Seminaro metu, kartu su prof. Mikael Scherdin iš Švedijos ir Ugniumi Savicku iš ISM vadybos ir ekonomikos universiteto susipažino, sužinojo apie PopUp Laboratoriją ir kuo ji gali būti naudinga jūsų verslui, bendradarbiaudami formulavo savo verslo idėjas, susitarė kaip dirbs PopUp Laboratorijoje per ateinančius metus, vystė bendras naujas idėjas. 
Plačiau
2015-01-13 / Verslo informacija Įsigaliojo supaprastinta juridinių asmenų likvidavimo Juridinių asmenų registro tvarkytojo iniciatyva tvarka
2015 m. sausio 1 d. įsigaliojo Civilinio kodekso pataisos dėl juridinių asmenų likvidavimo Juridinių asmenų registro tvarkytojo iniciatyva. Šios pataisos supaprastins neveikiančių juridinių asmenų likvidavimą atsisakant teisminių procedūrų ir užtikrins Juridinių asmenų registre kaupiamų duomenų teisingumą ir patikimumą. Ūkio ministerija kviečia įmones imtis veiksmų ir kuo greičiau ištaisyti įmonėje susidariusią padėtį, jei ji atitinka bent vieną aplinkybę, kuriai esant taikomos likvidavimo Juridinių asmenų registro tvarkytojo iniciatyva procedūros.
Plačiau