Naujienos / RTVIC pranešimai

VDU Žemės ūkio akademija kviečia jau į antrus metus organizuojamą renginį „Regionų ateities forumas 2022“

VDU Žemės ūkio akademija kviečia jau į antrus metus organizuojamą renginį „Regionų ateities forumas 2022“, kuriame išgirsite daugiau nei 20 nusipelniusių mokslininkų pranešimų su jų įžvalgomis, kurios pagrįstos tyrimų rezultatais.

​​Plenarinės sesijos metu vyks aktyvios diskusijos, kurių metu valdžios, mokslo ir verslo atstovai pasisakys aktualiomis temomis regionams bei jų žmonėms. Renginyje bus plėtojamos temos ir diskusijos apie sumanius kaimus, kokybišką maistą, žolynų svarbą šiuolaikiniame gyvenime.

Forumo sekcijos apjungs kaimo – miesto integracinius ryšius, kuriant maisto sistemas ir vystant vietos turizmą, bioekonomikos svarbą tvaraus regiono vystymosi procese bei infrastruktūros plėtrą atsižvelgiant į žaliojo kurso galimybes žmogui ir gamtai.

Renginys vyks Youtube ir MS Team platformose. Būtina išankstinė registracija - https://bit.ly/3j5jz90.

Daugiau informacijos:  

Ankstesnės naujienos

Kviečiame registruotis ir dalyvauti nuotoliniame informaciniame renginyje „Tvarus maisto naudojimas“ 2021-10-28 / RTVIC pranešimai Kviečiame registruotis ir dalyvauti nuotoliniame informaciniame renginyje „Tvarus maisto naudojimas“
2021 m. lapkričio mėn. 3-4 dienomis vyks nuotolinis renginys, kurio metu bus kalbama apie maisto švaistymo problemą ir tvarų maisto naudojimą. Pirmąją renginio dieną vyks panelinės diskusijos, o antrąją - laisvos diskusijos, kurios padės numatyti iššūkius ir galimybes bendradarbiavimui vystant projektą REKO Šiaurės ir Baltijos šalyse.
Plačiau
Interreg Baltijos jūros regiono programos 2021-2027 įvadinis renginys 2021-09-24 / RTVIC pranešimai Interreg Baltijos jūros regiono programos 2021-2027 įvadinis renginys

Per sekančius septynerius metus bus skiriama daugiau nei 250 milijonų eurų tarptautinio bendradarbiavimo projektams. Padedant mums, viešojo ir privataus sektorių partneriai iš skirtingų Baltijos jūros šalių pateiks naujų sprendimo būdų pasiūlymus, siekiant tenkinti konkrečius regionų poreikius. Nauji sprendimo būdai paskatins novatoriškų, efektyvių ir aplinkai draugiškų produktų ar paslaugų kūrimąsi ir plėtrą Baltijos jūros regione.

Plačiau