Naujienos / RTVIC pranešimai

Kviečiame prisijungti prie šventinės eisenos Mykolinių šventės metu!

Mieli Rietavo savivaldybės gyventojai, įstaigos, organizacijos, verslininkai, nevyriausybinės organizacijos,

šiemet švenčiame ne vieną iškilią datą, susijusią su Rietavo krašto istorine praeitimi. Minime Lietuvos telefonizacijos 140, Lietuvos elektrifikacijos 130 ir Magdeburgo teisių Rietavo miestui suteikimo 230 metų sukaktis. Šias iškilias datas minėsime įvairiais renginiais, kurie vyks visą savaitę (2022 m. rugsėjo 16–25 dienomis), baigiamasis šventės renginys numatomas Rietavo Laisvės aikštėje rugsėjo mėn. 24 d.

Norime Jus visus pakviesti prisijungti prie šventinės, nuotaikingos ir spalvotos eisenos, kuri numatoma rugsėjo mėn. 24 d. ir prasidės nuo Rietavo parke esančios kolonados bei tęsis iki Rietavo Laisvės aikštės. Eisenoje kviečiame dalyvauti su savo įmonės ar įstaigos atributika arba originaliai papuošti savo kolektyvo dalyvius su jubiliejinių datų tematika. Labai kviečiame visus prisijungti prie šios eisenos, juk šventę ir šventinę nuotaiką kuriame patys, o visi kartu galime sukurti mielą reginį, taip pažymėdami savo miestui svarbias istorines datas.

Kad būtų kuo mažiau nesklandumų ir netikėtumų apie numatomą dalyvavimą eisenoje kviečiame registruotis (užpildant apačioje esančią anketą):

  • Valstybines, biudžetines įstaigas ir organizacijas – Rietavo savivaldybės kultūros centre tel. (8 448) 41 419 nuo 14 iki 16 val. arba el. p. rietavokc@gmail.com.
  • Privataus ir verslo sektorius – Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre tel. (8 448) 68 202 arba el. p. verslas@rietavovic.lt.
  • Žemės ūkio bendrovės ūkininkus – Rietavo savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriuje tel. (8 448) 73 218 arba el. p. zemesukioskyrius@rietavas.lt.
  • Rietavo savivaldybės seniūnijų gyventojai kviečiami kreiptis į savo gyvenamosios vietos seniūniją ir bendruomenių pirmininkus.

Labai lauksime Jūsų aktyvaus dalyvavimo eisenoje ir visuose šventiniuose renginiuose!

Mykolinių eisenos dalyvio anketa.docx

 

Ankstesnės naujienos

Rietavo miesto Mykolinių šventė 2022 2022-09-05 / RTVIC pranešimai Rietavo miesto Mykolinių šventė 2022

Kviečiame Jus į kasmetinę Rietavo miesto Mykolinių šventę, kuri vyks 2022 m. rugsėjo mėn. 17 - 25 dienomis. Šiemet šventė skirta elektrifikacijos (130 m.), telefonizacijos (140 m.) ir Magdeburgo teisių suteikimo Rietavui (230 m.) sukaktims paminėti.

Plačiau
Socialiniai verslai Rietave 2022-08-12 / RTVIC pranešimai Socialiniai verslai Rietave

VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras vykdo projektą „Socialinio verslo kūrimo ir plėtros skatinimas Telšių regione“, kurio padedant net šešiems Rietavo savivaldybėje veikiantiems verslams pavyko žengti socialiai atsakingos įmonės link. Kviečiame Jus susipažinti, kokie tai verslai ir idėjos.

Plačiau
Gerosios praktikos perdavimo seminaras „Biologiškai vertingų produktų gamintojus vienijančios bendrystės erdvės (HUB) kūrimas Rietavo savivaldybėje“ 2022-05-09 / RTVIC pranešimai Gerosios praktikos perdavimo seminaras „Biologiškai vertingų produktų gamintojus vienijančios bendrystės erdvės (HUB) kūrimas Rietavo savivaldybėje“
EIP veiklos grupė „Innofood Hub“ kviečia į gerosios praktikos perdavimo seminarą, skirtą ūkininkams plėtojantiems trumpąsias tiekimo grandines, kaimo bendruomeninių organizacijų ir vietos veiklos grupių nariams, savivaldos organizacijų specialistams, jauniesiems ūkininkams ir kitiems kaimo plėtros dalyviams.
Plačiau