Naujienos / RTVIC pranešimai

Inovatyvaus verslo finansavimo galimybės 2022-2027 m.

Inovatyvaus verslo plėtrai reikia žinių, žmonių ir finansinių išteklių. Sako, kad pinigų netrūksta tik tiems, kuriems pasibaigė fantazija. O plėtojant inovacijas fantazija dažniausiai yra beribė. Paradoksalu, bet pinigų šaltinių, iš kurių galima pritraukti investicijų inovacijų plėtrai, yra labai daug. Čia panašiai, kaip ir prekybos centre – visko daug, bet norint rasti ir atsirinkti tai, kas labiausia tinka – nėra taip paprasta. Kaip susigaudyti tarp inovatyvaus verslo finansavimo galimybių, kaip jas atsirinkti ir kaip „žaisti“ pagal atitinkamas taisykles, norint galimybėmis pasinaudoti – bus aptarta seminare.

Seminarą ves – doc. dr. Artūras Jakubavičius, VšĮ „Lietuvos inovacijų centro“ Inovacijų paramos paslaugų departamento vadovas, inovacijų vadybos ekspertas, socialinių mokslų daktaras, Vilniaus Gedimino technikos universiteto profesorius partneris. Turi 25 metų patirtį mokslinių tyrimų srityje, daugiau kaip 25 metų patirtį inovacijų konsultavimo paslaugų teikimo, vadybos metodų diegimo ir inovacinių procesų tobulinimo, inovacinių projektų plėtojimo, inovacijų finansavimo pritraukimo, technologijų perdavimo srityse.

Data ir laikas – 2022 m. gruodžio mėn. 06 d. (antradienis) nuo 10.00 iki 12.00 val.

Vieta – VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras (Parko g. 5, Rietavas LT-90315).

Dalyvavimas nemokamas.

Maloniai kviečiame Jus registruotis iš anksto tel./Faks. +370 448 68 202 arba el. paštu verslas@rietavovic.lt.

Ankstesnės naujienos

Socialiniai verslai Rietave 2022-08-12 / RTVIC pranešimai Socialiniai verslai Rietave

VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras vykdo projektą „Socialinio verslo kūrimo ir plėtros skatinimas Telšių regione“, kurio padedant net šešiems Rietavo savivaldybėje veikiantiems verslams pavyko žengti socialiai atsakingos įmonės link. Kviečiame Jus susipažinti, kokie tai verslai ir idėjos.

Plačiau