Naujienos / RTVIC pranešimai

Bus įgyvendinami dar du Pietų Baltijos Interreg programos projektai

Pietų Baltijos Interreg programa finansuos dar du projektus, skirtus reguliarių projektų koncepcijoms parengti: "SB Place Capital - Professional public services for strengthen local communities" (Profesionalios viešosios paslaugos vietos bendruomenių stiprinimui) ir "COGREEN - Cooperation capacity for green skills educators in South Baltic" (Žaliųjų įgūdžių ugdytojų bendradarbiavimo gebėjimai).  

Projektas "SB Place Capital" skirtas sukurti partnerystę tarp įvairių suinteresuotų šalių Pietų Baltijos regione ir parengti reguliaraus projekto koncepciją, kuri bus pagrindas paraiškai į Pietų Baltijos programą, kuris pagerins socialinių paslaugų planavimo efektyvumą išnaudojant viešas erdves ir į planavimą įtraukiant vietos bendruomenę ir institucijas. Projekto idėja susijusi su bendradarbystės erdvės Rietave efektyviu išnaudojimu kuriant ir įgyvendinant viešų erdvių paslaugų paketus. Projekto partneriai - Lenkijos, Vokietijos ir Lietuvos organizacijos. 

Projektas COGREEN skirtas sukurti partnerystę tarp įvairių suinteresuotų šalių Pietų Baltijos regione ir parengti reguliaraus projekto koncepciją, kuri bus pagrindas paraiškai į Pietų Baltijos programą ir kuris numatys priemones ugdymo įstaigų bendradarbiavimo stiprinimui žaliųjų įgūdžių ugdymo srityje. Projekto įdėja susijusi su bendradarbystės erdvės Rietave efektyviu panaudojimu kuriant ir įgyvendinant žaliųjų įgūdžių ugdymo programas. Projekto partnerių darbinis susitikimas vyks Rietave. 

Ankstesnės naujienos