Naujienos / Turizmo informacija

Gražiausios lankytinos vietos apsilankyti su vaikais Lietuvoje

Šiuolaikinio gyvenimo ritmas, kurį apribojo daugybę vyriausybės reikalavimų bei draudimų atitolino vaikus nuo gamtos, visgi vos gavę progą jie iškart vėl lengvai į ją įsilieja. Labiausiai tame padeda bendravimas su gyvūnais, ypač toks, kurio nevaržo tvoros, aptvarai ir daugybė taisyklių.

Bendruomenė „Keliaujančios mamos“ parengė sąrašą vietų visoje Lietuvoje, kur vaikai gali gyvoje, natūralioje, etiškoje aplinkoje ne tik pamatyti gyvūnus, bet ir juos paliesti, pamaitinti ir paglostyti.
Kviečiame pasižvalgyti ir kurti maršrutus keliaujat po Lietuvą, kurių dėka Jūs ir Jūsų mažylis patirsite daug nuotykių ir nuostabių akimirkų.
Sąrašą  su aprašymais ir nuorodomis rasite: https://welovelithuania.com/graziausios-lankytinos-vietos-apsilankyti-su-vaikais-lietuvoje/
Informacijos šaltinis: https://welovelithuania.com

 

Ankstesnės naujienos

LRT įrašas " Atrask Lietuvą" 2021-01-13 / Turizmo informacija LRT įrašas " Atrask Lietuvą"
Žurnalistės Jolantos Jurkūnienės laidos "Atrask Lietuvą" įrašas skirtas laisvės kovų atminimo ženklams, kurie "liudija apie pasipriešinimą okupaciniam režimui visoje Lietuvoje. Tremtys, kalėjimai, lageriai, partizanų kančios, tikėjimas laisve, meilė tėvynei ir ištvermė nutiesė kelią į Sausio 13-ąją."
Plačiau