Naujienos / Turizmo informacija

Turizmo sezono atidarymo proga skelbiamas konkursas „Keliauk saugiai, aplankyk ir laimėk“

Šylant orams ir lengvėjant karantino sąlygoms, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras kartu su Rietavo miesto vietos veiklos grupe kviečia dalyvauti konkurse „Keliauk saugiai, aplankyk ir laimėk“.

Konkurso partneris – Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Kaip dalyvauti konkurse?

Dalyviai, norintys dalyvauti smagiame konkurse „Keliauk saugiai, aplankyk ir laimėk“, privalo aplankyti TOP 20 lankomiausių lankytinų vietų (objektų) Rietavo savivaldybėje ir nusifotografuoti šalia jų. Aplankius ir nusifotografavus visuose 20-imt konkurso objektuose Jūs pretenduojate laimėti pagrindinius prizus, o nepavykus aplankyti visų objektų – nereiktų dėl to nusiminti. Konkurse yra numatytos 4-ios prizinės vietos, todėl aplankę net ir 5-is objektus Jūs galite pretenduoti į šaunius prizus! Tad kviesk į kompaniją draugus, šeimos narius ar mylimuosius ir planuokite kelionę po Rietavo kraštą!

Konkurso pabaiga – 2021 m. liepos mėn. 01 d.

**Prizinių vietų skaičius ribotas, todėl šiame konkurse galioja taisyklė – kas pirmesnis, tas gudresnis!

**Nuotraukas prašome siųsti el. paštu turizmas@rietavovic.lt iki konkurso pabaigos.

Konkurso laimėtojų laukia vertingi prizai!

Pirmosios vietos prizas aplankius 20 objektų: dviratininko šalmas, 2 vnt. liemenės, vaikų ūgio matuoklis, 7 vnt. atšvaitai ant rankų, kuprinė, stalo žaidimas „Saugokime vieni kitus kelyje“, 2 vnt. atšvaitai – žaisliukai, 5 vnt. atšvaitai – „Šypsenėlės“. Pirmąją prizinę vietą dalinsis du konkurso dalyviai.

Antrosios vietos prizas aplankius 15 objektų: vaikiškas dviratininko šalmas, 2 vnt. liemenės, LED dviračio žibintas, kuprinė, maišelis su atšvaitu, 2 vnt. atšvaitai – „Šypsenėlės“, atšvaitas – žaisliukas, 8 vnt. atšvaitai ant rankų, vaikų ūgio matuoklis. Antrąją prizinę vietą dalinsis du konkurso dalyviai.

Trečiosios vietos prizas aplankius 10 objektų: vaikiškas šalmas, maišelis su atšvaitu, žibintuvėlis, atšvaitas – žaisliukas, 2 vnt. atšvaitai ant rankų, 3 vnt. atšvaitai – „Šypsenėlės“, liemenė, vaikų ūgio matuoklis. Trečiąją prizinę vietą dalinsis trys konkurso dalyviai.

Ketvirtosios vietos prizas aplankius 5 objektus: maišelis su atšvaitu, 3 vnt. atšvaitai ant rankų, 2 vnt. atšvaitai – „Šypsenėlės“, užrašų knygutė, vaikų ūgio matuoklis. Ketvirtąją prizinę vietą dalinsis keturi konkurso dalyviai.

TOP 20 lankomiausių lankytinų vietų – objektų Rietavo savivaldybėje:

Taisyklės:

  • Konkurso organizatoriai: Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras ir Rietavo miesto VVG (toliau – Organizatorius);
  • Konkurso dalyvių amžius neribojamas;
  • Konkurse gali dalyvauti fiziniai ir juridiniai asmenys, besilaikantys visų konkurso taisyklių. Nuotraukos turi būti ne daugiau kaip 5 megabaitų, JPEG formatu arba JPG formatu. Nuotraukos gali būti šiek tiek pakoreguotos skaitmeniniu būdu: apkirptos, nežymiai pakoreguotos spalvos;
  • Konkurso dalyvis patvirtina ir užtikrina, kad pateiktos nuotraukos yra originalūs jo kūriniai, nepažeidžiant kito asmens ar autoriaus teisių;
  • Organizatorius, įtaręs konkurso taisyklių pažeidimą, turi teisę aidėti prizo atidavimą iki tyrimo pabaigos. Jeigu tyrimo metu paaiškėja, kad konkurso metu buvo pažeistos taisyklės, organizatorius turi teisę pasiliki prizą sau;
  • Organizatorius turi teisę keisti konkurso sąlygas ir įsipareigoja apie tai informuoti atskirai.

**Visų keliaujančių prašome būti sąmoningiems ir vadovautis nustatytais vyriausybės nutarimais dėl COVID-19 pandemijos. Taip pat keliaujant laikytis visų rekomenduojamų saugumo reikalavimų.

**Kilus klausimams prašome kreiptis el. paštu turizmas@rietavovic.lt arba mob. tel. +370 652 05 524.

Ankstesnės naujienos

Piknikų žemėlapis: Top 14 svetingiausių Lietuvos savivaldybių iškylautojams 2021-06-01 / Turizmo informacija Piknikų žemėlapis: Top 14 svetingiausių Lietuvos savivaldybių iškylautojams
Kokį žodį kaip sinonimą įvardintumėte vasarai, savaitgaliams ir geram orui? Jeigu pagalvojote apie piknikus, pataikėte tiesiai į dešimtuką. Žinoma, ant kelio šiek tiek užvedėme šį raktinį žodį palikdami teksto antraštėje. Kad jau pajutome sinergiją, kviečiame piknikui į mažiau atrastas, bet itin svetingas Lietuvos savivaldybes, pasiruošusias priimti iškylautojus atraitotomis rankovėmis.
Plačiau
Specialiai šašlykų fanams sukurtas žemėlapis "Į kelią su iešmais" 2021-05-12 / Turizmo informacija Specialiai šašlykų fanams sukurtas žemėlapis "Į kelią su iešmais"
 
Prasidedančio grilinimo sezono proga, nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ kartu su turizmo informacijos centrais skelbia specialų iškylų vietų su laužavietėmis ar kepsninių nuoma žemėlapį. Jame - idėjos sukti iešmus ypatingose bei netradicinėse vietose: ant vandens, levandų ūkyje, botanikos sode, dvaro parke, saloje ar net šalia buvusios slėptuvės bunkeryje.
 
Plačiau