Paroda "Adventur 2018"

26 sausio
  • Vieta: Laisvės pr. 5, Vilnius
  • Pradžia: 2018-01-26
  • Laikas: 10:00

Informacija

Rietavo turizmo ir versloi informacijoscentras antrą kartą dalyvaudamas tarptautinėje parodoje ADVENTUR 2018, atstovaus Rietavo savivaldybę ir pristatys ją kaip turizmo paslaugas teikiančią vietovę. Dalyvavimo ADVENTUR parodoje tikslas – paskatinti atvykstamąjį turizmą Rietavo savivaldybėje ir taip užtikrinti turizmo paslaugų teikėjų pajamų augimą, bei turizmo paslaugų kokybės gerėjimą.
 
Augant turizmo industrijai tiek Europoje, tiek Lietuvoje, siekiame kad turizmas būtų pelninga niša Rietavo savivaldybės turizmo paslaugų teikėjams ir ieškome būdų kaip tikslingai pozicionuoti Rietavą. 
 
Paroda vyks 2018 m. sausio 26-28 dienomis, Litexpo parodų centre Vilniuje. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras surengs Rietavo savivaldybę atspindinčią ekspoziciją 9 kv.m plote. Bus pristatomos Rietavo įdomybės, siūlomos degustacijos, demonstruojami vaizdai apie Rietavo lankytinus objektus. Stendo darbą organizuos ir koordinuos RTVIC. Parodoje taip pat prisistatys svarbios Rietavo organizacijos, kaip Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejus, Rietavo Mykolo Kleopo meno mokykla, Rietavo kultūros centro teatro grupės atstovai, Tverų filialo folkloro ansamblis „Kermušė“ bei vietos gamintojai su savo gaminiais. 

Renginio trukmė: 0 val. 00 min.
Darys atidaromos iki renginio likus: 0 val. 00 min.

Vaikai įleidžiami nemokamai: Ne
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Taip