Įsijunk darną

24 gegužės
  • Vieta: Parko g. 5, Rietavas
  • Pradžia: 2018-05-24
  • Laikas: 16:00
NEMOKAMAS RENGINYS

Informacija

Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras 2017 – 2020 metais dalyvauja įgyvendinant projektą SB FICA South Baltic Food Innovation Culture Actors – Pietų Baltijos maisto inovacijų kultūros veikėjai. Projektas finansuojamas Baltijos jūros pietų regiono (South Baltic) tarpvalstybinio bendradarbiavimo INTERREG programos, LR Vidaus reikalų ministerijos bei projekto partnerių lėšomis.

Projektas vienija 11 organizacijų iš Švedijos, Lietuvos, Lenkijos. Jo metu projekto partneriai stiprins tarptautinio bendradarbiavimo įgūdžius, kad veikdami kartu kurtų ir vystytų tarptautinio bendradarbiavimo projektus apie maisto kultūrą ir maisto inovacijas Pietų Baltijos regione. 2018 metų gegužės 24 dieną 16 val. ir gegužės 25 dieną 14 val. kviečiame Jus į Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro (Parko g. 5, Rietavas) organizuojamą Apvalų stalą maisto gamintojams ir tiekėjams – kavinėms, bendruomenėms, ūkiams, kaimo turizmo sodyboms, šeimininkėms, ūkininkams.

Gegužės 24 ir 25 dienomis organizuojame apvalaus stalo susitikimus, kurių metu iš pirmų lūpų išgirsime apie pasaulines tendencijas, aptarsime maisto augintojams, gamintojams, tiekėjams įdomius klausimus.

Lauksime Jūsų renginyje! Jei turite klausimų, rašykite arba skambinkite mums (direktore@rietavovic.lt, +370 699 17716 – Laima Dockevičienė).

Renginio trukmė: 0 val. 00 min.
Darys atidaromos iki renginio likus: 0 val. 00 min.

Vaikai įleidžiami nemokamai: Taip (iki 6 metų)
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Taip