Gerovės valdymas: lygi visuomenė – laiminga visuomenė?

19 birželio
  • Vieta: Parko g. 5, Rietavas
  • Pradžia: 2018-06-19
  • Laikas: 10:00
NEMOKAMAS RENGINYS

Informacija

Pradedama renginių ciklą visoje Lietuvoje apie lyčių lygybę ir jos integravimą į savivaldybės veiklas. Įstatymai numato, kad Savivaldybės turi numatyti ne tik priemones, skirtas moterų ir vyrų lygioms galimybėms užtikrinti, bet šis aspektas turi atsispindėti savivaldybės strateginiame plėtros ir (ar) savivaldybės strateginiame veiklos planuose. Norime kartu su Jumis padiskutuoti apie iššūkius, galimus žingsnius, pristatyti neseniai daryto tyrimo apie lyčių lygybės politikos įgyvendinimą savivaldybėse rekomendacijas.

Renginys skirtas vadovaujančias pareigas užimantiems asmenims, todėl kviečiame dalyvauti atstovus/es iš Jūsų savivaldybės: administracijos direktorių/ę / pavaduotoją, Strateginio planavimo / socialinės paramos skyriaus vadoves/us ar kitus su lyčių lygybės klausimais dirbančius asmenis. Prašau pasidalinkite su šiais asmenimis, jei Jūs dalyvauti negalėsite.     

Birželio 19 dieną 10 val. renginys vyks Rietavo savivaldybėje ten kviečiame dalyvauti atstoves/us iš Kretingos, Plungės, Gargždų, Klaipėdos miesto, Klaipėdos raj., Palangos, Neringos, Skuodo. Registracija:

https://goo.gl/forms/ZSzA467d7gzi7AzJ3

   

Renginio trukmė: 0 val. 00 min.
Darys atidaromos iki renginio likus: 0 val. 00 min.

Vaikai įleidžiami nemokamai: Taip (iki 6 metų)
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Taip